Stockholmstjej söker spontan och busig gentleman

jag är en kåt stockholmstjej som söker sexTjenare, jag är en snygg och sexig stockholmstjej i 25 års åldern. Och jag önskar sexkontakt med gentlemen i alla åldrar som gillar mjuka och sköna sexträffar. Spänningen är något jag saknar i mitt liv och sexfantasierna flödar. Därför är det ett plus om du redan har en kvinna, då blir det extra spännande.

Nu spelar åldern inte så stor roll men det är ett plus om du är en äldre man, jag har alltid attraherats av äldre män. Med det sagt så är det inte gammla gubbar jag vill sexdejta. Utan män som är fräscha och vältränade och ser bra ut, jag vet att en 50 åring kan vara riktigt snygg. Och sen tror jag inte du ska vara över 60, där går gränsen.

Tyvärr har jag inte haft förmånen att få ha sex med en äldre man. Men jag har fantiserat om det ett tag, en man som vet exakt hur en ung kvinna ska behandlas. Dina manliga händer smeker min unga kåta kropp, din gubbkuk är ådrig och hård och tränger skönt in i min trånga fitta. Jag blir kåt bara av att skriva om det, så det kommer att bli helt perfekt när det äntligen händer. Jag är kanske inte så erfaren, men du vill kanske lära upp mej?

Våra sköna sexträffar kan vi ha hemma hos mej, i din bil, ute i naturen när vädret tillåter det. Eller nån annanstans där risken för upptäckt finns. Men jag vill inte att vi har sex typ offentligt i den bemärkelsen, lite stil får det vara!  Och det vill inte du heller, du är en gentleman som har både stil och klass. Gillar du också spänning och bus? Hör då av dej, ung kåt Stockholmstjej väntar på dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR9 svar på ”Stockholmstjej söker spontan och busig gentleman”

  1. mogen man i sthlm, varför inte testa en lite äldre?, är kåt, viril, påhittig, erotisk, har en sambo men är initiativlös och förutsägbar, sex för sällan, behöver någon som vill oftare, min PT säger att min fysiologiska ålder är 48 år men är äldre, ser bra ut, sex på dina villkor, jag är 184cm, breda axlar, smala höfter, liten hård kuk på 14 cm, uppåtböjd, hård, ådrig, älskar att slicka, jag finns i sthlm och svarar på email om du skriver, är het, 66 år, skickar foto vid svar, kram

    Svara
  2. Fin annonse! Jag heter Atle och jobbar som massör/tantra massör på lyx ställen för rika kvinnor.tänkte ta för mig för egen njutning tillsammans med en yngre kvinna som dig som vill lära sig att njuta fullt helt. Massage/lyssna/känna in tillsammans önskar jag med dig.jag är i Stockholm två till tre dagar i veckan så låt mig njuta av alla dina ställen du begär.så fort du hör av dig kan du få mitt mobil nr.diskretion självklart!

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!