Vältränad tjej

sexig vältränad tjej söker killeTjenare alla tränade killar, vältränad tjej här söker träningskompis. Kanske mer om det faller sej så, kanske knullkompis, kanske mer. Jag är ingen spåtant så jag vet inte vad framtiden har i sitt sköte. Har jag tur hittar jag en seriös kille här som vill träffas och bli min träningskompis. Jag gillar killar, vem gör inte det hehe. Det där med engångsligg är inte riktigt min grej, utan jag vill ha lite mer än så. Jag får kanske vara lite ärlig, att träna tillsammans kan vara upphetsande. Så det kan bli ett långt förspel, who knows?! Om inte så kanske vi blir bra kompisar. Så jag kan väl säga att jag är öppen för vad som kommer att hända och har inga förväntningar. Jag tar det som det kommer, ingen stress och ingen press, du ska tänka likandant.

Jag är 24 och du är inte yngre än mej och max 30 år, kanske lite äldre funkar om du ser yngre ut än din ålder. Nu är det så att jag tror att man funkar bättre ihop om man är i ungefär samma ålder och fas i livet. För jag vill något mera om det finns en möjlighet till det, om vår kemi stämmer överens. Tror du fattar vad jag menar, så, ja, åldern är ganska viktig. Du är tränad som jag och gillar att träna, själv hänger jag på gymmet 3-5 gånger i veckan.

Du är en kille som är singel, det tar jag för givet och du är klar med dina ex. Jag är snygg, sexig och singel och förväntar mej detsamma från dej! Seriös och snäll, du gillar att hänga med mej och göra kul saker. Sugen på att träffas irl? Kram från vältränad tjej.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 svar på ”Vältränad tjej”

  1. 26-åring som löptränar och spelar mycket racketsport här. Bor i Stockholm om du är intresserad. I värsta fall tränar vi bara och det är nyttigt har jag hört 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!