Kåt stockholmstjej vill träffa en snäll kille för KK förhållande

kåt stockholmstjej nyinflyttad söker kk förhållandeJomenvisst, jag är en kåt stockholmstjej, ganska nyligen inflyttad från norra delarna av landet. Det är lite ensamt, jag känner inte så många och skulle vilja träffa en trevlig kille för ett KK förhållande. Är nog bäst att vara tydlig, det är både vänskap och mys jag vill ha. Så ni som enkom är ute efter sex, det är inte lönt ni hör av er, jag behöver mer än så. Därför har jag bestämt mej för att inte ligga direkt, så första gångerna vi ses blir det ingen sex. Är du seriös så respekterar och förstår du det.

Jag vet det är så svårt att hitta någon där allt stämmer (kemin alltså), men jag prövar med en sexannons och hoppas på tur. Även tjejer kan svara, men då är det bara vänskap som gäller, jag är inte bi nämligen. Men om jag ska vara ärlig, så har det varit perioder i livet som jag varit lite nyfiken på tjejsex. Men varje gång har jag kommit fram till att det bara är en fantasi och nog inget jag vill förverkliga.

Mina intressen är att vara ute i naturen, träffa vänner, laga mat, resa, träna och mitt jobb som jag trivs fantastiskt bra med. Hemma hade jag många vänner och saknar dom väldigt mycket, men jag hoppas hitta nya vänner i storstaden. Är en tjej på 28 år som har båda fötterna på jorden och trivs bra med livet. Du som skriver till mej är trevlig, seriös, rak och ärlig, gärna i min ålder +-5 år. Plus att du är en skötsam person utan drogproblem eller andra problem för det har jag varken tid eller lust med. Jag vill njuta av livet!

Kram till er alla från en kåt stockholmstjej! Hör av er killar, jag väntar!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR7 svar på ”Kåt stockholmstjej vill träffa en snäll kille för KK förhållande”

  1. Hej hur mår du jag letar en tjejer vi ska träffa honom bara knulla jag är 36 år gammal jag bor ensam jag jobbar jag bor i Södermalm jag heter Nassiri jag är 36 år gammal jag är bor ensam jag jobbar jag bor Södermalm jag letar en tjejer vi ska träffa vi ska dricka tillsammans vi ska bor tillsammans med mig eller jag bor med dig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!