Tjej söker pojkvän

kåt tjej söker pojkvänJag letar efter en pojkvän som är mogen och stabil, men samtidigt spontan och äventyrslysten. En kille som kan skratta och ha kul, men som också är seriös när det behövs. Helt ärligt så är jag så trött på killar som bara är ute efter knulla och sex. Visst gillar jag sex och vill ha sex, men det vill jag ha i ett förhållande. Inga one night stand för min del, det är inte min grej och har aldrig varit det.

Jag trivs med att vara aktiv och njuta av livet. Sådan ska du också vara, då kommer vårt förhållande att funka perfekt tror jag. När jag inte jobbar gillar jag att ta promenader i naturen, resa, träna eller umgås med vänner och familj. Men jag kan också uppskatta en lugn kväll hemma, tittandes på en film eller läsandes en bok. Eller ligga sked med dig i soffan, det kan sluta hur som helst. Troligen med skön sex, det är ju så lätt att kuken glider in i min våta fitta. För våt blir jag när jag ligger sked hihi. Det kan vara bra att veta lr hur!

Jag vill hitta en pojkvän att dela mina intressen och mina upplevelser med och som vill göra samma sak med mig. Om du känner dig redo att ge kärlek en chans och vill ha en tjej som är redo att göra detsamma. Skicka mig ett meddelande så kan vi se om vi är en matchning. Visst måste vi ha kemi också men den vet vi inte om vi har förrän vi står face to face. Så en dejt irl är det jag är ute efter, inte att prata i all tid och evighet på nätet. Det kan vara bortkastad tid eftersom vår kemi får vi veta först när vi träffas irl.

Hoppas att du finns här!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Tjej söker pojkvän”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!