Sugen på nakenbad?

ska vi gå på nakenbadNu ska jag gå på nakenbad, för första gången, men jag vill inte gå ensam. Vill du hänga med? Helst en kille för jag vill hitta på lite bus också. Har aldrig busat med en annan kvinna men varför inte?! Jaja, jag får se vem som svarar och ta det därifrån helt enkelt. Nu är det inte så att jag vill busa på nakenbadet bland allt folk, absolut inte. Men att ha sex utomhus är spännande, jag har aldrig haft det. Det enda jag gjort utomhus är att pulla mej själv till orgasm. Men det var i en glänta i skogen där jag var helt ensam, det var så gudomligt skönt. Den frihetskänslan jag hade då den gick inte av för hackor. Men som sagt, inte publikt inför andra! Lite stil får man ha och integritet!

Vädret är ju avgörande när vi ska gå på nakenbad. Men jag tänker så här, sommaren är kort, ibland regnar den bort. Så du som hör av dej, vi kan ju bli kks och om vi känner för det kan vi sticka utomlands. Det finns många länder som har mycket nakenstränder och dit kan vi sticka om vi vill. Men då får vi lära känna varandra så att vi kan ha trevligt på semestern, man lever tätt inpå varandra då. Så då måste allt funka utan problem, vore trist att bråka hela semestern.

Helst vill jag ha kontakt med killar, så är det ju, killar är det bästa som finns. Du är tränad, ser bra ut, problemfri, helst rökfri också, samt 100% seriös i detta. Din ålder, hmmm det är skitsvårt, men minst 25 iallafall, själv är jag 31. Sugen på att ses på en dejt helt förutsättningslöst?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sugen på nakenbad?”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!