Vanlig sex

mogen kvinna söker helt vanlig sex med en vanlig manÄr helt vanlig sex helt ute nuförtiden? Jag som frågar är en mogen kvinna som nyligen separerat och är singel. Har läst lite sexannonser och inser at det är både det ena och det andra som ska göras i sovrummet. Det är helt ärligt inget som lockar mej, möjligen är det nåt trevligt, men som sagt, inget som lockar mej. Därför söker jag en man här, som precis som jag vill ha vaniljsex som det kallade förr. Det är inget fel på missionären, bakifrån, rida, 69:an, från sidan och anda vanliga ställningar. Världen verkar ha gått bananas på många sätt och jag hänger inte med och jag gillar inte det.

Det där med att kvinnor och män fläker ut sej med nakenbilder till höger och vänster, det är lite vågat. Jag tycker att jag är vågad med min bild där jag visar mina bröst. Så mycket har jag aldrig visat offentligt någon gång. Men jag har insett att det är nog det jag måste göra för att någon man ens ska höra av sej. Det är tydligen viktigt med hur man ser ut nuförtiden också. Så frågan är om det finns män med båda fötterna på jorden och som är män på riktigt, finns ni kvar???

Jag tycker om att göra mej fin och sexig inför en man. Sexiga underkläder är fint, det ska vara lagom porrigt och inte för mycket. Det bästa är när det döljer mer än det visar och att fantasin får ”jobba”, det är det som är erotik och njutning. Detta är min första sexannons någonsin och jag hoppas att jag hittar en man som också vill ha vanlig sex med mej. Det är naturligtvis återkommande träffar som gäller. Blir det något mer är det bara en bonus. Mvh.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Vanlig sex”

  1. Oh du fortfarande är intresserad kanske vi kan diskutera mer exakt när och var du vill ha det eller om du har vissa preferenser på ålder så kan du skriva till mig 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!