Äldre kåta kvinnor växer inte på träd, eller gör vi det?!

äldre kåta kvinnor finns härJag vet att män i alla åldrar gillar äldre kåta kvinnor, vem gör inte det?! Jag gör det, även om jag är en äldre kvinna ;-). Vi är sofistikerade, sexiga, mogna, erfarna, självsäkra och vi vet precis hur en man ska behandlas! Att ha passionerad sex med en man som man som inte ställer krav på mej, det är det absolut bästa i njutningsväg. Jag släpper alla hämningar och njuter maximalt, det är så fantastiskt skönt.

Jag söker på detta sätt i denna sexannonsen, män i alla åldrar från 25 och uppåt för sköna stunder i sänghalmen, en eller flera gånger. Om vi blir vänner så är det ett plus, om vi bara har sex och inget mer, så fungerar det utmärkt också.

Mina krav är att du är seriös och både vill och vågar träffa mej i verkligheten. Renlighet är för mej en självklarhet, likaså att du enbart har sex med mej och ingen annan. Inte för att jag är svartsjuk, men jag är rädd om min hälsa och vill inte bli smittad av något. För kondom vill jag helst slippa, men om du har sex med andra än mej så måste vi använda kondom.

Vi kan med fördel ses hemma hos mej, jag bor på landet i eget hus utan grannar nära inpå. Kan redan nu säga att första träffen sker inne i stan, jag bjuder nämligen inte hem en helt främmande person. Jag som alla andra äldre kåta kvinnor som är dejtingsugna måste vara försiktiga, man vet aldrig vem som är på andra sidan skärmen. Vi ses snart hoppas jag! MVH


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Äldre kåta kvinnor växer inte på träd, eller gör vi det?!”

 1. Oj du verkar riktigt spännande. Dig vill jag lära känna lite mer, kanske oxå få känna lite på dig. Vill du veta mer om mig och mina tankar får du höra av dig.

  Svara
 2. Hej du. en man 55+ här, gillar det som du har skrivit
  Jag finns I mälardalen, så är det att det skulle passa. så ✍️gärna.
  Det är då lite spännande om något dyker upp, de som har svarat dig i aktiviteten har ju lyckats med att svara på ditt sök, bara med minst något år innan din registrering . Ser iaf fram emot en trevlig reaktion

  Svara
 3. Hej och godkväll Margareta!. Du ser ut att ha riktigt mysigt i bubbelpoolen ser det ut som.
  Jag som skriver till dig är en man på strax över 55. Bor i syd östra delen av Sverige Blekinge.
  Hör gärna av dig vem vet vad som händer?.

  Svara
 4. Vilken snygg bild du väcker verkligen mitt inre vill gärna träffa dig över en lunch på stan för att se om det kan bli något mer PS Margareta du va så sexig i bubbelkaret

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!