Svensk porr

mogen kvinna gillar svensk porrFörr var svensk porr så upphetsande och det är så annorlunda mot hur det är idag. Förr i tiden var det Aktuellt Rapport, Lektyr och andra porrtidningar som gällde. Både för att läsa sexnoveller och för att läsa och svara på sexannonser, det var många som träffades där, på den tiden. Det var så stor skillnad mot hur det är nu och då är jag ändå inte jättegammal, så utvecklingen har gått snabbt.

Vem är jag då och vad söker jag här? Hehe jag söker sex och skön porr med en man som kan det där med sex och skön beröring. Jag är en mogen kvinna som passerat femtio men inte sextio, alltså någonstans där emellan. Mogen och kåt, men mogen och vis också och bara det bästa är gott nog åt mej. Svensk porr i all ära, men jag tyckte det var bättre för. Vet inte om jag fastnat i den tidigare eran eller vad, men så är det. Jag gillar det vanliga och är inte alls intresserad av allt nytt som tillkommit. Låter jag tråkig? Jag hoppas inte det för jag är allt annat än tråkig, i sängen är jag vild och villig. Utanför sängen är jag en klok mogen kvinna i sina bästa år som värdesätter min nyvunna frihet.

Kåta män i alla åldrar är det jag vill ha kontakt med. Vi hörs lite på nätet, sen snackar vi lite i videosamtal och om allt känns bra så långt, då ses vi på stan och tar en fika. Svårare än så här behöver det inte vara, varför krångla till det. En stadig knullkompis är drömmen, men vi får se om vi finner varandra här. Vi kanske ska bläddra i gamla Lektyr tillsammans jag har några kvar från förr ;-). Kram!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR2 svar på ”Svensk porr”

  1. Hej mitt namn är Leo o jag är 62år. Vill mycket gärna komma i kontakt med dig. Är nyrik o söker en kvinna som önskar mycket långa slick o suglekar. Generös o diskret är jag till 100%/Leo

    Svara
  2. Hej hur mår du jag är 36 år gammal jag bor i Stockholm Södermalm jag bor ensam jag tror du passar mig jag passa dig jag skriver en e-mail eller nummer gärna kontakta mig puss

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!