Upptagen tjej

jag är en kåt upptagen tjej som söker sex med en annan kåt manHej, jag är en upptagen tjej som är sambo med en a-sexuell kille, alltså han är totalt ointresserad av sex. Hur kunde jag ha oturen att bli kär i han, det undrar jag, otur och otur, jag älskar han. Men jag har också svårt att klara mej ett liv utan sex, så därför söker jag en hemlig älskare här. Nu är det så att min sambo vet om detta. Och han tycker det är ok om jag knullar med någon annan. Så länge jag inte skyltar öppet med det så är det ok säger han. Så det känns på något sätt inte som att jag är otrogen, jag får ju, han bryr sej inte och då tycker jag att det är ok.

Jag är en söt tjej på 27 år och jag är en pigg och glad tjej. Sex är viktigt för mej och jag tänker att du och jag ska försöka ses 1-2 ggr i veckan om det kan funka? Är du singel kan jag ju komma hem till dej, det blir enklast så. Jag har lovat sambon att inte ta hem min hemliga älskare till vårt hem. Och det löftet ska jag hålla, vi får ses någon annanstans. Om du också är upptagen så får vi använda fantasin till att lösa det lilla problemet.

När jag har sex så gillar jag långa förspel, det är så härligt att dra ut på det. Skön erotisk massage är underbart, man behöver inte vara utbildad massör för att kunna smekas skönt. Jag tycker om att ha sex länge, minst en timme, kortare tid är inte lönt. Om det inte är en skön snabbis, det kan vi ha ibland också. Vill du träffa mej, en upptagen tjej och ge mej den sex jag behöver och kräver?!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!