Sambo tjej söker diskreta träffar med en upptagen man

Jag behöver mer sex och söker diskreta träffar med en man som också är upptagen. Detta är ett absolut krav som jag inte viker en tum från. Jag har prövat tidigare och träffat män som är singlar, det slutar aldrig bra, blir bara en massa strul. Män som är upptagna hanterar detta på ett helt annat sätt, det är jag ganska säker på. Så nu är det en upptagen man jag söker och inget annat.

Jag är sambo sen flera år och vi har väl det okej, men vårt sexliv är ingen höjdare. Sambon jobbar ganska mycket och ibland är han iväg på jobbresa, så jag har möjlighet att träffas ganska ofta. Dock kan vi inte träffas hemma hos mej, det bor för mycket folk vi känner här, så den risken vill jag inte ta. Hos dej blir nog också svårt att träffas, så klart. Men vi löser det tillsammans, det borde inte vara så svårt.

Jag är 35 och din ålder är egentligen inte så viktig men kanske ligger du nånstans mellan 30 till 55?! Jag är slank, ser bra ut och har kvinnliga former och en sexlust utöver det vanliga! Tror du vi kan synka? Hör då av dej så vi kan ha massor av diskreta träffar, jag sitter här och väntar på dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

5 tankar på “Sambo tjej söker diskreta träffar med en upptagen man”

Lämna en kommentar