Sambo tjej söker diskreta träffar med en upptagen man

upptagen kvinna söker diskreta träffarJag behöver mer sex och söker diskreta träffar med en man som också är upptagen. Detta är ett absolut krav som jag inte viker en tum från. Jag har prövat tidigare och träffat män som är singlar, det slutar aldrig bra, blir bara en massa strul. Män som är upptagna hanterar detta på ett helt annat sätt, det är jag ganska säker på. Så nu är det en upptagen man jag söker och inget annat. På så sätt vet vi båda att våra sexträffar blir vår hemlighet och vi spelar på samma planhalva, det passar mej utmärkt.

Jag är sambo sen flera år och vi har väl det okej, men vårt sexliv är ingen höjdare. Tyvärr är det så, det blir slentrian i sexlivet och spänningen är borta. Så just spänningen är något jag saknar, den är helt borta nämligen. Och att vara otrogen ökar spänningen avsevärt och därför gör jag detta. Sambon jobbar ganska mycket och ibland är han iväg på jobbresa, så jag har möjlighet att träffas ganska ofta. Dock kan vi inte träffas hemma hos mej, det bor för mycket folk vi känner här, så den risken vill jag inte ta. Hos dej blir nog också svårt att träffas, så klart. Men vi löser det tillsammans, det borde inte vara så svårt.

Jag är 35 och din ålder är egentligen inte så viktig men kanske ligger du nånstans mellan 30 till 55?! Du är fräsch, vältränade och är vän av tvål och vatten, alltså renlig, det är viktigt! Jag är slank, ser bra ut och har kvinnliga former och en sexlust utöver det vanliga! Tror du vi kan synka och har personkemi? Hör då av dej så vi kan ha massor av diskreta träffar, jag sitter här och väntar på dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Sambo tjej söker diskreta träffar med en upptagen man”

 1. Gift svensk man 51 år som söker sex vid sidan av.
  Älskar sex i alla former och gärna analsex.
  Har lång erfarenhet av sex och tar ansvar för bådas njutning. Hur mycket orkar du?

  Svara
 2. Hej,
  Jag är en gift man, och söker det samma som du beskriver.
  Jag bor utanför Jönköping, men är ofta på resa genom jobbet, så det är inga problem att få till en eller flera träffar.
  Hoppas på återkoppling från dig.

  Svara
 3. Hej ☺️
  Är intresserad, är 25 år och i förhållande men bor själv som vill ha något mer pga för stor sexlust
  Hoppas vi hörs ✌️

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!