Gift kvinna söker

gift kvinna söker kåt manHallå där, jag är en gift kvinna som söker män vid sidan om mitt äktenskap. Det finns en anledning till att jag är otrogen, det är att mannen inte har samma lustar som jag har. Sen är det så att jag gillar lite hårdare tag och det gillar min man inte alls. Det är faktiskt med hans tillåtelse som jag söker en hemlig älskare. Dock måste det trots detta ske mycket diskret, ingen mer än du och jag får veta om detta. Vi måste träffas hemma hos dej, alternativt på hotell eller annat.

Vi träffas och tar en fika, känner av om vi har någon kemi, samt att vi pratar och lär känna varandra på ytan. Någon djupare vänskap förväntar jag mej inte och jag tar allt som det kommer. Om allt känns bra, så kanske vi går hem till dej direkt, kondom är ett krav och du har kondomer hemma. Gärna många, för jag har svårt att få nog, om du förstår vad jag menar. En hård kuk som står länge är ett av mina krav på dej! En hård dask på min sexiga rumpa när du knullar mej bakifrån, det är så härligt. Sen hur långt vi går med hårda tag får vi se, mycket handlar om förtroende oss emellan, det förstår du nog.

Män i alla åldrar kan höra av sej, men jag föredrar om du är mogen och erfaren. Att lära upp någon kan jag tänka mej också men det är inte det första jag söker. Jag är som sagt en gift kvinna och om du är gift/sambo/särbo, det spelar inte mej så stor roll, det är ditt samvete. Återkommande sexträffar är det som gäller, inga engångsligg. Hör av dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Gift kvinna söker”

  1. Jag vill ha träffa en kvinna jag är en stark man jag är bra på sängen sen jag är trevlig jag är 36 år gammal jag bor ensam jag bor i Stockholm Södermalm jag är trevlig kille

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!