Oskyddat sex är kanske dumt, men jag älskar att utmana livet!

kåt kvinna vill ha oskyddat sexOskyddat sex är inte så smart kanske, men jag avskyr kondom, det tar bort känslan. Jag äter inte banan med skalet på heller. Nä men allvarligt, jag vill träffa en man som precis som jag vill ha skön sex, gärna återkommande sexträffar. Det är enbart sex jag söker, men jag kan gärna träffas tidigt på kvällen, äta en god middag och umgås med dej. Sen slutar kvällen med skön sex och massor med njutning. Det är en perfekt lördagskväll för mej och kanske för dej också??? Vill ha återkommande sexträffar, inga engångsgrejor!

Det är viktigt att du kan garantera att du är frisk och har du precis testat dej så är det bra. Man kan ju testa sej utan att gå till gynekologen, tex. klamydiatest online. Jag är testad och är helt frisk och har inte haft sex med någon efter jag testade mej. Så från mitt håll är oskyddat sex riskfritt om man säger så! Sen om olyckan skulle vara framme så finns det medicin, men helst vill jag slippa det. Är inte så kul att gå till gyn lixom.

Jag har inget preventivmedel men jag kan inte bli gravid så det är lugnt på den fronten. Om jag mot all förmodan skulle bli gravid så tar jag bort det. Men skulle jag bli det så är det ett under som skett, så det sker inte. Jag är för gammal för att föröka mej om man säger så. Jag är en mogen kvinna och jag har fyllt 50, så du kan vara lugn ;-). Män i alla åldrar, från 25 och uppåt kan skriva till mej, berätta lite om dej själv och vad du vill vi ska göra! Ses vi snart? Jag hoppas det! Mvh från mej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Oskyddat sex är kanske dumt, men jag älskar att utmana livet!”

 1. Hej på dig tjejen. Jag vill gärna ha oskyddat sex med dig. Jag tycker att det är så skönt med att inte ha kondom är så skönt att få känna min stora kuk i din fitta och känna dina safter på kuken.

  Svara
 2. Heej jag är 30 år gammal hel svensk och bor i Göteborg trakten . Jag tänder på äldre kvinnor / milfar och jag är ute efter helt vanlig sex . Hård sex och pröva på nya saker om allt känns rätt . Hör av dig om ja låter intressant för dig . Puss o kram

  Svara
 3. Hej jag är av samma modell gillar inte kondom jag är fri från sjukdomar gillar att slicka och bakifrån är mina favoriter du kanske kan lära mig nya ställningar

  Svara
 4. Hej Maggan vi skulle kunna stråla samman över en god lunch för att se om det finns någon attraktion från båda sidor är hel ren och frisk . Älskar att ge men ochså få sex i olika former obs inget våld bajs och kisslekar men mycket annat . På återsende

  Svara
 5. Hej kåtis.
  Jag är oxå kåt av mej.
  Vill gärna knulla dej utan ” mössa”
  Finns inget skönare än oskyddad sex.
  ” mössan ” tar bort den skönaste känslan .
  Hoppas på svar.

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!