One night stand

kåt tjej vill ha one night standDet där med one night stand, det är något jag aldrig har gjort, tycker det är slampigt. Eller rättare sagt, jag tyckte det, men jag har ändrat mej nu, vill faktiskt testa det. Så jag vill träffa killar och ha engångsligg, jag får vara slampig, jag bryr mej inte. Det är så här att jag alltid varit så ordentlig, men det är slut på det. Något har hänt i min kropp, jag är kåt jämt, det var jag inte förut, men nu är jag. Ingen aning om vad det är. Och jag måste erkänna att när jag pullar mej själv så fantiserar jag om att ligga med olika killar och bara en gång. Att träffa en helt okänd kille och bara ligga med honom, det triggar igång mej.

Som sagt, så var det inte förut, men så är det nu, så varför inte testa, jag har allt att vinna och inget att förlora. Att vi sköter detta 100% diskret, det är en självklarhet, jag vill inte att mina polare får veta att jag ska vara slampig. Kondom är det som gäller, inget snack om den saken. Vart ska vi träffas och ha sex? Inte hemma hos mej och inte hemma hos dej, så det får bli på hotell/vandrarhem eller liknande. Om vädret tillåter det kanske vi kan vara utomhus där det inte finns andra människor. Hur som helst så måste jag som tjej vara försiktig, finns massor med galningar därute.

Brukar du ha one night stand? Berätta för mej hur det går till, som du förstår har jag noll koll på det. Men egentligen ska det väl inte vara så konstigt, vi får kontakt på nätet. Snackar lite och byter lite bilder, bestämmer en plats och träffas. Jaja, får se hur det går, hör av dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”One night stand”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!