Vill ha seriöst förhållande

jag är en söt tjej som söker söker seriöst förhållandeHejsan, jag är en singeltjej som är lite ensam och vill ha ett seriöst förhållande. Är så trött på att vara singel, det är skittråkigt rent ut sagt. Har vänner och det är inte på det sättet jag är ensam. Saknar någon att tycka om och ha det mysigt med och leva tillsammans med. Någon att dela glädje och sorg med, låter som en klassiker men så är det faktiskt. Har försökt att dejta på vanliga dejtingsidor men nästan varenda kille jag får kontakt med är upptagen. Så nu provar jag här, på en sexblogg med en sexannons, det är kanske här alla singelkillar häckar?

Det är som sagt ett seriöst förhållande jag vill ha. Så du kan fetglömma att vi har sex direkt, inte en chans, bara så att du vet vad som gäller! Utnyttjad vill jag inte bli, det är inte sexträffar jag söker. Sen att jag gillar sex massor det är en helt annan femma. Helt vanlig sex, inga konstigheter, jag är nog lite gammaldags på det sättet. Jag förstår inte att man kan bli kåt av att slå och smiska och andra konstiga saker som folk sysslar med i sovrummet nuförtiden. Dom får gärna göra vad dom vill, men jag vill inte sväva ut på det sättet. Inget för mej helt enkelt.

Jag saknar en kille att ligga sked med i soffan och kolla tv och mysa med på helgen och fredagsmys. Nu blir det rätt mycket festanda på helgerna, vi sticker ut på krogen och så. Visst är det kul, men det börjar bli för enformigt, är ju samma varje helg, jag börjar tröttna på det. Så nu är det pojkvän som jag vill ha och jag hoppas att det finns lediga, seriösa, snälla och omtänksamma killar här som vill stadga sej!!

 


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Vill ha seriöst förhållande”

  1. Hej, jag är också singel och söker ett förhållande! Jag är helt med på att inte ha sex från början, helt ok för mig 🙂

    Svara
  2. Vet inte riktigt hur man ska svara på en relationsannons utan att sett personen i fråga, men är öppet för förslaget om du vill förväxla snap eller något.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!