Är jag en dålig tjej som vill ligga runt med olika killar?!

jag vill ligga runtNä, inte inte alls, att ligga runt är allas rättighet och när killar gör det så är det ju helt okej. Så varför är tjejer dåliga tjejer för dom gör exakt samma sak som killarna???? Man lever bara en gång och då ska man leva fullt ut och göra det som man vill göra. Sen om det är att ligga runt eller att plocka blommor, sjunga i duschen eller nåt annat, då ska man göra det. Man mår inte bra av att göra det som man förväntas göra. Så nu struntar jag i alla som tycker en massa, det är mitt liv, punkt slut.

Killar jag söker här via denna sexannonsen och som jag vill träffa är i min ålder +- 5 år, jag är 23. Du är en person som inte tänker på vad alla andra tycker och säger utan du går din egen väg. Min personlighet är väl lite annorlunda men jag är en snäll tjej som vill alla väl. Så jag hoppas bli behandlad på samma sätt. När det kommer till sex och erotik så är jag ganska öppen. Prövar gärna nya grejer om jag tycker det verkar intressant.

Många tjejer är fixerade vid utseende, kukstorlek och sådant, för mej är det bara en yta, jag ser andra saker som är mycket viktigare. Som tex. kemin mellan oss, den är bra mycket viktigare. Nu är jag inte ute efter djupa samtal, vänskap och sånt, utan jag vill ligga runt och ta för mej. Eftersom jag kommer att träffa flera olika killar så är kondom en självklar sak, du tar med dej kondomer! Hör av dej, det duger inte att bara sitta bakom skärmen. Det är dags för dej att göra slag i saken. Puzzzzz.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR6 svar på ”Är jag en dålig tjej som vill ligga runt med olika killar?!”

  1. Hej ☺️ är 25 år och är intresserad, är öppen av mig att prova nya grejer och är väldigt dominant av mig

    Om det låter intressant hör av dig ✌️

    Svara
  2. Pingback: Äldre kåt kvinna

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!