Telefonsex

kåt kvinna vill ha telefonsex med en kåt manDet är kanske lite ute med telefonsex nu när man enkelt kan snacka med ljud och bild i videosamtal. Men det struntar jag i, jag vill inte visa mej utan bara prata snusk med en kåt kille. På nåt sätt så känns det så mycket bättre att slippa visa upp sej. Det är lite nostalgi och lite mysiskt att bara höra rösten på den andra personen och man kan mer vara sej själv. Det är min grej tror jag. Plus att jag är helt anonym och på så sätt kan jag vara mej själv helt och hållet. Detsamma gäller dej också såklart.

Så nu vill jag ha kontakt med en kille som vill prata snusk i luren. Hur gammal du är och hur du ser ut spelar ingen roll alls, men att du är över 18 är en självklarhet. Är du yngre så hör inte av dej, du får bli myndig först!!!

Jag är inte ute efter att träffas i verkligheten utan vi ska bara snacka i telefon. Många tycker nog att jag är lite konstig, tror nog de flesta vill se personen dom har telefonsex med. Men varför måste man det? Det är mer spännande att mysa och bara fantisera om hur den andre ser ut och vad den gör. Jag lägger in en bild, bara för att du ska få en uppfattning om hur jag ser ut. Resten får du fantisera om, du får inte se mer av mej och jag behöver inte se hur du ser ut.

Jag tycker att du ska höra av dej och skriva lite om vad du vill att vi ska prata om när vi ringer varandra. Håll det kort, vi tar resten när vi snackar i telefon. Vi kanske pratar mer än snusk, men sex är det primära om man säger så. Jag har många härliga sexfantasier som jag vill prata om och blir du kåt och runkar då. Tja, det är bara härligt! Jag kan redan nu säga att jag har en härlig dildo som jag kanske använder! Hör av dej, vad väntar du på??


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!