Kåt tjock tjej vill träffa en kille för sex eller förhållande!

kåt tjock tjej vill träffa en killeHej svejs, här är jag en kåt tjock tjej som faktiskt är trött på att alltid vara ensam. Min högsta dröm är att jag också kan hitta en pojkvän, men ingen vill ha en tjockis. Jag är inte ens söt och vad kan jag göra åt det?! Inget, jag ser ut som jag gör, men men, sånt är livet, alla är inte lyckligt lottade. Nu har jag inga som helst förhoppningar på att hitta en pojkvän här på denna sköna sexblogg. Men här finns kanske någon kille som gillar sex med tjocka tjejer? För ni finns, det VET jag! Isåfall, vad väntar du på??? Hör av dej NU!!!

Jag fattar att du bara vill ha sex så du behöver inte låtsas om något annat, jag är inte dum, jag är bara kåt, tjock och ful. Alla har sexlust, jag är inget undantag. Finns det någon snäll och trevlig kille som vill ses över en fika på stan? Om våran kemi känns rätt så får vi se vad som händer. Om vi får känslor för varandra är ingen gladare än jag, men inget jag tror kommer att ske. Du behöver inte heller vara orolig för att jag ska bli kär i dej och bli en efterhängsen brud. Om det blir mer än sex, då måste det vara ömsesidigt, för mej är det givet! Kram från mej, kåt tjock tjej!

1 tanke på “Kåt tjock tjej vill träffa en kille för sex eller förhållande!”

  1. Hej är en man över 50 som ser bra ut för sin ålder och är oftast väldigt kåt, kan inte låta bli kuken när den blir sådär otroligt kåt när jag tänker på dig, älskar knubbiga damer för jag älskar stora bröst och en stor härlig kvinnokropp med mycke att ta i bor visserligen i falköping är utan bil , men tränar för att hålla mig i form och har en grov stor kuk, hör av dej

    Svara

Lämna en kommentar