Suga kuk är det bästa jag vet, ja det ÄR faktiskt sant!

jag är en kåt kvinna som älskar att suga kukNu tror alla att jag hittar på när jag säger att jag älskar att suga kuk. Men det gör jag inte, jag älskar det verkligen men jag tycker om att få kuken i fittan och rumpehålet också. I det stora hela, jag älskar kuk ;-). Söker på detta sätt killar och män som vill ställa upp och låta mej utnyttja er kuk, precis som jag vill. Jag bestämmer alltså. Du gör som du blir tillsagd och vi njuter maximalt tills vi båda är nöjda. Många tycker nog att jag är en knepig typ, det är jag nog också, till viss del. Men att vilja njuta av det man går igång på är inte knepigt, det är hälsosamt, tror du håller med mej!

Jag börjar försiktigt smeka din kuk med mina fingrar, som är våta av min saliv. Din kuk blir snabbt hård och jag ser hur kuksaften börjar och då kan jag inte hålla mej, jag håller din kuk med händerna. Och slickar försiktigt i mej all kuksaft på ditt ollon, mmmm det är så gott. Börjar sakta ta in ditt ollon i munnen, suger och virvlar med tungan, samtidigt som jag smeker din pung. Slickar längs kukskaftet och slickar mej ner till pungen och slickar dina renrakade kulor och samtidigt greppar jag dina skinkor.

Nu ska jag suga kuk

Din kuk är stenhård, står rakt upp och nu kan jag inte hålla mej. Jag vandrar uppåt, tar din kuk i munnen och sänker mej över kuken och får in hela kuken i munnen. Mmmmm suga kuk. Jag känner att du är nära att spruta så nu måste jag sluta för en liten stund, vi ska njuta länge. Jag beordrar dej att lägga dej på rygg och du lyder direkt. Sätter mej gränsle över ditt huvud och sänker min våta fitta ner över ditt ansikte. Du börjar slicka min våta fitta, utan att jag behöver beordra dej att göra det. Din kuk är fortfarande stenhård, jag ber dej runka den sakta samtidigt som du slickar min fitta.

Mmmmmm jag drömmer vidare medan jag väntar på ditt svar, vad jag gör under tiden tror jag att du kan lista ut ;-). Frågan är om en sexannons funkar eller inte, men det återstår att se!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR13 svar på ”Suga kuk är det bästa jag vet, ja det ÄR faktiskt sant!”

  1. Hej dina ord gör mig galen, du är den som jag letar efter, kanske vi klickar och få ha sex några gånger annars en gång skadar inte, hoppas att du bor i Stockholm eller nära om det blir nåt,

    Svara
  2. Hej! Det där lät sexigt! Var bor du? Jag jobbar i sthlm och bor norr om. Skulle gärna ta en sväng förbi dig på hemvägen! Mejla mig gärna!

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!