Sensuell erotisk massage och passionerad sex utan krav!

Jag försöker på detta sätt söka en man som vill utöva erotisk massage tillsammans med mej. En man som vill njuta maximalt och sexet ska vara passionerat och sensuellt. Jag söker en man som sätter njutning, passion före allt annat, en man som inte är som andra män, så kan man nog säga.

Jag som söker dej är en mogen kvinna i mina bästa år, det vill säga jag är 45 år, ensamstående och i behov av mycket närhet och njutning. Ser helst att vi blir vänner också, så vi utvecklar en vänskap och kan på så sätt njuta ännu mer. Erotisk massage, då ska en skön massageolja användas, så klart. Jag är ingen utbildad massör, jag går på känsla, detsamma gäller för dej. Har du en massageutbildning är det så klart ett plus, men inget krav.

Jag söker ingen fast relation då jag älskar min frihet som ensamstående. Om du börjar ställa krav på mej, då kan vi inte ses fler gånger. Jag blir hämmad när någon ställer krav på mej. Låt mej vara fri som fågeln och njuta av livet, då kommer vi att ha det så skönt och mysigt tillsammans. Mysiga män som är seriösa och vill träffas i verkligheten ganska snart kan höra av sej!

KLICKA HÄR FÖR ATT SVARA PÅ KONTAKTANNONSEN

6 tankar på “Sensuell erotisk massage och passionerad sex utan krav!”

  1. MMm, låter som en saga som du skriver, jag sätter min kvinnas njutning i första rummet, när jag hör henne njuta då trivs jag som mest, hör av dej

    Svara
  2. Hej kille 37 från stohm, Söker ej fast relation är gift. Har ej utbildning för massage men vet hur det går till
    Gillar mogna kvinnor.
    Vänligen skriv mig

    Svara

Lämna en kommentar