Sexigt par

sexigt par söker extra killeVi är ett sexigt par som söker en kille för sköna stunder på tre i sängen och utanför sängen. Det är en vän vi söker, men sexvän, knullkompis eller vad man nu kan kalla det för. Vi ser som sagt bra ut, hon är sexig, slank och har en helrakad och trång fitta. Han har en stor kuk och alltså välutrustad och även han är helrakad. Nu är det så att ingen av oss är speciellt förtjust i hår på könet, varken på fittan eller kuken, så du får gärna vara helrakad. Vi ser helst att du är singel så att du har möjlighet att träffa oss regelbundet och när vi alla tre kan. Men om du har en partner, kan det vara möjligt att hon/han kan hänga med. Som personer är vi väldigt öppna och spontana och provar gärna på nya spännande (och sköna) saker.

Vi börjar med vänskap, vi träffas över en enkel middag hemma hos oss. Kanske mjukar upp med lite gott vin och några goda drinkar, det lättar upp stämningen. Sen så vill vi faktiskt inte planera mycket mer än det, även om vi är ett sexigt par. Så är det inte självklart att vi har kemi med dej/er. Därför tar vi allt som det kommer, naturligt och utan planering, vi resonerar som så, händer det så händer det. Om det inte händer något så har vi haft en trevlig kväll. Så blir bäst.

Du är en man som är någonstans mellan 25 och 50 år, vältränad, rökfri och inga droger! Vi går igång på trekanter där hon är i centrum, men om du är bi så vill killen gärna suga din kuk och runka dej. Vi tar allt som det kommer, ses vi?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!