Par vill ha partnerbyte

par söker annat par för partnerbyteVi är ett yngre par som söker andra par för partnerbyte och vi vill även umgås utanför sängen. Hon är 26 och han är 31 år och vi har en stabil relation och vårt sexliv är fantastiskt. Därför vill vi gå steget längre och träffa ett annat par som vill njuta tillsammans med oss. Vi tror att ni är i vår ålder, dock inte äldre än 45 år och inte yngre än 25 år.

Hon är smal och slank och hon är bi och hon vill att kvinnan i paret också är det. Han är en stabil karl med en lagom stor kuk och han är expert på att slicka fitta. Han är inte bi men han är bi nyfiken, så om mannen är bi eller binyfiken är det en fördel. Det blir enklare så, då slipper man tänka så mycket utan bara njuta och släppa alla hämningar. Om ni inte är bi så är det lugnt, vi respekterar det såklart.

Vi börjar med en god middag hemma hos oss, levande ljus, god mat, skön bakgrundsmusik och ett gott vin. Sen får allt komma naturligt och vi får se vad som händer. Vi tror vi börjar med att ha sex i samma rum/säng och sen får det ena ge det andra. För oss är det viktigt att allt sker så naturligt som möjligt. Finns det något par här som också är sugna på partnerbyte? Hör då av er, vi väntar på er!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!