Norrlandstjej och ensam i storstaden

trevlig och sexig norrlandstjej vill ses irlHej, jag är en Norrlandstjej som ibland kommer till Stockholm på affärsbesök. När jobbet är klart är det trist att vara ensam från sena eftermiddagen och hela kvällen och natten. Finns det någon trevlig man som som vill göra mej sällskap? Är du korrekt, snyggt klädd och ger ett förtroendeingivande intryck så hamnar du säkert i min säng eller jag i din. Men det återstår att se, svårt att veta innan vi ens har träffats i verkligheten!

Det gör inget om du är upptagen (det är jag), jag bor på hotell så du kan komma till mej! Detta gäller vardagar och på kvällarna och kanske på natten också. Och du, jag åker bil så jag kan stanna till på vägen om det dyker upp något lockande. Är det riktigt bra så vill jag ses igen, hade varit coolt att ha en sexkontakt på vägen! 😉

När det kommer till sexet så gillar jag att vara busig och göra det ingen förväntar sej att jag gör. Tex. att vara otrogen, ingen i min vänskapskrets skulle ens i sin vildaste fantasi tro att skulle vara otrogen. Än mindre att sätta in en sexannons här, men jag har en busig sida som jag inte visar någon. Inte mer än de jag busar med, det räcker så. För mej är det inte att gå bakom ryggen på någon, utan det är mitt privata helt enkelt. Det har inte någon annan med att göra och det är ju mitt liv och jag bestämmer.

Jag är en norrlandstjej som gör det förbjudna och njuter av det och jag vill träffa en likasinnad man. Men vi ska bara ha sex tillsammans och vara busiga. Det är naturligtvis 200% diskreta träffar som vi ska ha. Är du sugen på att träffas och kan du bevara våra hemliga sexträffar?


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Norrlandstjej och ensam i storstaden”

  1. Pendlar mellan Stockholm och Sundsvallför för jobb
    Skall vi ses halvvägs 🙂

    Kan träffas för en drink, funkar det så fortsätter vi 🙂

    Är +40 med familj på helgerna

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!