Par söker tjej för en skön trekant

par söker tjej för trekantPar söker tjej, vi är ett par, hon 30 år, 160 cm och helrakad. Han 32 år och 185 cm och rakad pung och normalt utrustad med en grov kuk. Vi har fått mersmak på trekanter och tjejsex som vi provat en gång tidigare. Vi bor cirka en mil utanför centrala Malmö och vi vill att du bor i närheten. Ett krav är att du är renlig, fräsch och har rakad mus. Du är inte tjock och du är mån om din kropp och din hälsa samt vet vad hygien är. När vi ses och ska ha det skönt ska alla vara nyduschade. Sen nästa gång vi ses så kanske vi vill duscha tillsammans, det är härligt.

Vi gillar även bondage och mjuk S/M, men det är inte ett måste för dej. Och, viktigt, vi respekterar ett nej så det är inget du behöver tänka på, respekt är viktigt! Vi byter bilder, behöver ej vara naket, innan vi träffas i verkligheten. Och vi vill prata med dej i videosamtal innan vi träffas irl, det är viktigt. Du får se oss med kläderna på och du har också kläderna på, vi ska snacka som civiliserade människor.

Det bästa för vår första dejt är att vi ses på stan och tar en fika och lär känna varandra lite och känner av kemin. Utan kemi lär det inte funka, så det är viktigt. Vi ser helst att det blir återkommande träffar, att vi blir knullkompisar helt enkelt. Då vi inte har lust att sexdejta med hur många som helst så träffar vi ingen som vi inte finner intressant från början. Din ålder, 25-40 år! Puss och kram från Par söker tjej i Skåne!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Par söker tjej för en skön trekant”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!