Par eller BS-tjej sökes för sex i Stockholm

kåt par söker sex i stockholmVi är ett ungt par som söker sex i Stockholm och vi söker ett annat par eller en tjej. Han är 28, 185/90, vältränad, ser bra ut och är normalt utrustad och helrakad. Hon 25, 163/55, tränad kropp, ser bra ut, har en fin helrakad fitta och normala bröst och en supersexig rumpa. Vi är pigga på det mesta inom sex, ej S/M och toasex. Är nu nyfiken på att pröva sex ihop med ett annat par eller en tjej? Vi vill först träffas över en flaska vin och se om allt känns rätt. Sedan är partnerbyte, dubbelmacka eller en man eller kvinna i centrum vad vi vill ha.

Vi är båda bi och det bör ni också vara så att vi kan njuta hämningslöst tillsammans. När det kommer till könshår så föredrar vi att ni också är helrakade. Sexet blir så mycket bättre och när man ska slicka fitta eller suga kuk så är helrakat ett måste enligt oss. Att du/ni är fräscha, renliga och måna om er kropp tar vi för givet. Vi är inte intresserade av extremt tjocka personer, det går vi tyvärr inte igång på. Helst är ni som vi, hyffsat tränade.

Det är svårt att sätta en ålder, eftersom det är så individuellt. Men ni bör vara 25 år och uppåt, till runt max 50 tror vi. Ni ska vara normalbyggda, ha god hygien och välrakade som vi nämnde. Om allt funkar, ser vi gärna återkommande sexträffar och mycket sex i Stockholm ;-). Vi kommer inte att vilja ligga direkt, utan vi ska lära känna varandra först. Sen det som händer, det ska hända spontant. Vi vet ju vad målet är när vi ses, så det blir nog spännande och upphetsande träffar. Kram från oss!

 


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR17 svar på ”Par eller BS-tjej sökes för sex i Stockholm”

 1. Framgångsrikt par, han 36 år och hon 39 år vill gärna träffa er. Vi bor i Stockholm, är renrakade, vältränade och fräscha. Er annons stämmer bra in på vad vi söker. Hör av er så kan jag skicka bilder.

  Ses gärna på återkommande sexträffar.

  Svara
 2. Hej vi är ett ung fräsh sexuellt par! Vi söker efter par som är lätt att kommunicera med och lätt fantiserade, jag vet att vi hade klickat bättre än någonsin. vi bor i Stockholm kontakta oss.

  Lisa ~ 159cm & Adam ~ 175cm

  Svara
 3. Hej . Jag önskar denna natt att hålla dig i min säng, då klänger min kropp fast vid din, då känner jag din andedräkt, för du är en hona vars eld bara kan släckas av min manlighets vatten ❤️. Jag bor i Stockholm jag är gammal 32 år Jag har stor erfarenhet av att hantera kvinnor

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!