Par eller BS-tjej sökes för sex i Stockholm

Vi är ett ungt par som söker sex i Stockholm. Han 28, 185/90, vältränad, ser bra ut och är normalt utrustad. Hon 25, 163/55, tränad kropp, ser bra ut, har en fin rakad bullfitta och normala bröst och en supersexig rumpa. Vi är pigga på det mesta inom sex, ej S/M och toasex. Är nu nyfiken på att pröva sex ihop med ett annat par eller en tjej. Vi vill först träffas över en flaska vin och se om allt känns rätt. Sedan är partnerbyte, dubbelmacka eller en man eller kvinna i centrum vad vi vill ha. Ni bör vara 25 år och uppåt, normalbyggd, ha god hygien och välrakade. Om allt funkar, ser vi gärna återkommande sexträffar och mycket sex i Stockholm ;-).

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

16 svar på ”Par eller BS-tjej sökes för sex i Stockholm”

  1. Framgångsrikt par, han 36 år och hon 39 år vill gärna träffa er. Vi bor i Stockholm, är renrakade, vältränade och fräscha. Er annons stämmer bra in på vad vi söker. Hör av er så kan jag skicka bilder.

    Ses gärna på återkommande sexträffar.

    Svara
  2. Hej vi är ett ung fräsh sexuellt par! Vi söker efter par som är lätt att kommunicera med och lätt fantiserade, jag vet att vi hade klickat bättre än någonsin. vi bor i Stockholm kontakta oss.

    Lisa ~ 159cm & Adam ~ 175cm

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!