Sexig brunett

jag är en sexig brunettTja hallå där, sexig brunett här, som är sökande här och nu! Vill träffa kåta män som gillar en sexig brunett med en sexig kropp, helrakad fitta och hög sexlust. Jag är kanske lite mullig, men det gillar du om du hör av dej till mej. Detta handlar om sex, inge annat. För mej är det viktigaste att vi har bra sex, inte att vi ska snacka en massa! Låter jag som en kille? Haha ja kanske, folk brukar säga det till mej, men det är sådan jag är. Så tål du inte en tjej som är rakt på och säger det som jag tänker, tja, vänj dej, jag är som jag är. Gillar killar som är som jag är, rakt på och som inte lindar in allt i bomull. Jag tål sanningen, jag är ingen ömtålig princessa, långt därifrån hehe.

När det kommer till sex så gillar jag ”vanlig” sex, men också lite hårda tag, dock inte smärta. Så det är bra om du är en bestämd man som vet hur det funkar och gillar det. Din ålder är allt från 20 och uppåt, jag är inte så känslig när det gäller åldern, det är bara en siffra. Själv är jag strax över 30, pigg och glad och spontan och 100% seriös i detta.

Jag har dejtat online på olika dejtingsidor och min erfarenhet är att killarna snackar mycket online. Men när det sen kommer till att träffas irl så ställer dom in eller dyker inte upp. Så om du velar och inte vågar/vill, så ta inte upp min tid. Jag är kåt och jag vill ha sex med dej, inte snacka online med dej. Är du 100% seriös i detta och om du gillar det du ser och det du läser, hör då av dej NU!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”Sexig brunett”

  1. Ständigt kåt 58-åring, som på grund av sambons sjukdom inte fått ett riktigt knull på flera år.
    Jag kommer att slicka dig till multipla orgasmer innan jag dunkar in kuken i ditt våta hål bakifrån så det smackar om dina skinkor.
    Har jag riktig tur, kommer jag att få dig att ”rida på vågen” från orgasmen tills det går för mig. Känslan när fittan krampaktigt pulserar runt kuken är ju bara så underbar.
    Om du vill kan du kontakta mig

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!