Sexkompis

vill du bli min sexkompisHallå där, vill du bli min sexkompis? Söker killar i 25-35 års åldern, inte så petigt med åldern men något sådant på ett ungefär. Ser ganska bra ut men är rätt så blyg när det gäller att ta kontakt med killar. Så därför tänkte jag att detta med att sexdejta online vore något bra och enklare att få kontakt. Dessutom har jag lite mer udda, men inte jättekonstiga fantasier, som jag vill uppleva. Så en kille som är öppen med ett fritt sinne och som kan tänka utanför boxen är det jag vill träffa. Kan ligga på första dejten, inga problem, så länge kemin finns där, men det är alltså inte givet och inget du ska förvänta dej.

Med sexkompis menar jag att vi är både kompisar och kks, typ något sådant. För mej är det svårt att bara knulla utan att ha något mer bakom det om man säger så. Med det sagt betyder det inte att detta handlar om att blanda in känslor, för det vill jag inte. Att skaffa pojkvän nu är inte aktuellt, jag har inte tid och faktiskt inte lust med det heller. Utan jag vill fortsätta vara singel och göra vad jag vill, när jag vill. Så kom inte och ställ krav på mej, då lär jag vända på klacken och gå.

När det kommer till sexet är jag väl ganska vanlig, förutom att jag har en del sexfantasier jag vill pröva på. Men det är inte det primära, det får ta den tid som behövs innan vi gör det. För vi måste först lära känna varandra, både som kompisar men också i sängen. Så som sagt, det får ta den tid som behövs. Hur ofta vi ska ses, det får vi se, men om jag får bestämma så blir det ganska ofta!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Sexkompis”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!