Vaniljsex

kåt kvinna vill ha vaniljsexÄr det helt ute med vaniljsex, typ vanlig sex? Man kan ju nästan tro det när man läser sexannonser på nätet. Alla ska ju ha nåt annat än det man är van vid och namnen på sakerna är helt nya för mej. Nu är jag kanske lite för gammal och har inte hängt med i online dejting svängen. För jag har varit gift i många år och inte alls haft något intresse för att söka sex på nätet. Men nu är jag singel och på banan igen och nu ska jag ha lite roligt. Nu när jag inte har någon att ta hänsyn till och jag har läkt från separationen.

Sist när jag var ute i dejtingsvängen så fanns inte internet. På den tiden så fanns sexannonser i porrtidningarna, det var tider det, men nu finns allt här på nätet. Det är trevligt tycker jag, det känns som det är enkelt att få kontakt med en man. Så jag gör ett försök, men jag vill bara ha vaniljsex, alltså vanlig sex, inga konstigheter. Jag ser också att det är tydligen populärt att inte ha könshåret kvar, alla är helrakade. Men det är inte jag, det känns lite konstigt, men jag kanske skulle testa att ansa fittan, det kanske blir fint? Kan du hjälpa mej med det?

Du som svarar mej är en trevlig man med hjärtat på rätta stället och du vill ses för sex och vänskap. På modernt språk heter det knullkompis, jag lär mej haha. Du är från 30 och uppåt, det tror jag är lagom, möjligen lite yngre också. Kondom är ett krav och så även ett gott humör och en trevlig attityd. Jag ser fram emot att ses!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Vaniljsex”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!