Mogen gift kvinna med fin kropp

mogen gift kvinna vill knullaHej, jag är 39 år, mogen gift kvinna med en fin kropp önskar träffa unga killar 25-30 år. Du får gärna smörja in min kropp med olja innan vi har sex, det är så skönt med massage olja. Jag tycker om att massera, erotisk massage då, för jag är inte utbildad massös. Och du får gärna ge mej också erotisk massage, det är så skönt. Jag vill ha långa förspel och mycket njutning, så det blir inget pang på. Många män har inte känsla för det där med långdragen njutning, så det måste du ha.

Du ska vara lång och du får inte ha ölmage, sen en liten kula har nog alla män som är äldre, men inte ni yngre. Ni är så sexiga, vältränade och sexiga, jag kan sluka er med blicken och bli kåt av att bara titta på dej. På tal om det, jag älskar att onanera tillsammans, vill du det? Kukens storlek har ingen betydelse, bara den är hård. Du vet, vi mogna kvinnor har lärt oss att njutning är mycket viktigare än hur många cm kuken är. Unga snygga brudar kräver nästan alltid en stor kuk. Men de förstår inte bättre ;-).

En stor kuk är inte alltid skönt, det kan göra ont i värsta fall. En allt för liten kuk kan vara skön om du vet hur du ska använda den. Och sen är det också så att en liten kuk är att föredra när man har analsex, det tycker jag. Mitt rövhål är trångt så en liten kuk passar bäst där! Killar, lär er en sak en gång för alla, storleken har ingen betydelse! Väntar med spänning på svar från killar i Mellansverige, jag bor i Uppsala.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Mogen gift kvinna med fin kropp”

  1. Hej man 27 helt seriös att få träffa dig och vända hela din värld till en extern bra upplevelse i alla dess former

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!