Små bröst

kåt tjej med små bröstTyvärr har jag små bröst, vet killar gillar stora bröst, de flesta iallafall. Även om boopsen inte är stora så tycker jag att dom är fina, vad tycker du? Jag tycker att mina små bröst kompenseras av min sexiga rumpa. Det har någon sagt så det är ju alltid nåt. Att göra brösten större är något jag aldrig kommer att göra. Varför riskera något med att spruta in främmande saker i kroppen, nej tack, det är inget för mej.

Nu är det så här, jag är skapt så här och då är det så här jag ska se ut och jag kan inte ändra på det. Sen om alla människor skulle vara ärliga så sitter inte personligheten i brösten, kuken, röven eller nåt annat. Tycker det har blivit så jäkla mycket utseende fixering nuförtiden, det är en tråkig utveckling. Gillar du en mogen kvinna med små bröst och en sexig röv? Någon gör nog det och denna någon ska höra av sej till mej!

Jag gillar att mysa och ha långa förspel, gärna mycket slick och sug, det är härligt. För att sen avsluta med ett långt knull, sakta in och ut sen fortare och fortare. Sen förenas vi i varsin exploderande orgasm, så härligt. Som du nog förstått så är jag inte ett dugg fixerad vid utseendet, utan det är din personlighet som tänder mej. En sak är säker, du ska tända på mej så som jag är och då kommer vi att få mycket skönt tillsammans. Sugen på att träffas irl?

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

3 svar på ”Små bröst”

  1. Du fick mig intresserad när det gäller sexig rumpa. Men det som jag föredrar precis som du är personligheten. Vad säger du till att vi pratade lite och sen ser om våra beteenden är det vi är ute efter.

    Svara

Lämna en kommentar