Tjej söker KK

kåt tjej söker kkRund och go tjej söker KK för regelbundna sexträffar och vänskap. Jag är 28, singel, trivs utmärkt bra med det och du är i min ålder, plus minus några år. Inte så noga med åldern, så länge vi har kul tillsammans och är på samma ”plats” i livet. Inget mer än sex och vänskap är det jag är ute efter, bara så du fattar det. Nu är jag rätt så noga med vem jag dejtar och inte minst vem jag släpper in i mitt sovrum. Bara den bästa killen är god nog till mej, jag är kräsen! Har du problem, då orkar jag inte med dej, så inga droger eller spritproblem. Inga efterhängsna ex. som ställer till problem, det pallar jag inte. Jag vill njuta av livet och ha det bra, det är därför jag söker en KK.

Nåväl, om du är här, så tycker jag du ska fatta tangentbordet och skriva en rad till mej. Vad du skriver, det får du själv komma på, men jag vill veta allt om dej. När jag hittar ”rätt” kille, så mycket jag kan veta utan att träffa dej vill säga. För man kan få en känsla när man snackar på nätet och en annan när man står face to face. Men innan dess så vill jag att vi kör ett videosamtal också, påklätt!!

Jag finns på västkusten, nära Göteborg, där ska du också bo tänker jag. Pallar inte att pendla, ska jag ha en KK så ska vi bo nära så vi kan ses ofta. Vi ska ju vara polare också, fixa käk tillsammans, festa och bara ha kul. Tjej söker KK, det är väl inte så konstigt, eller?! Hör av dej, jag vill ses snart!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Tjej söker KK”

    • hej en asiat på 25 år gammal gillar att slicka lika mycket som han gillar att knulla men min svag het är utåligheten men jag håller på att träna upp den hade varit hjärte roligt om ni ville vara med och hjälpa mig att bli mer uthålligare

      Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!