Ensamstående kvinna, 51 år, söker ung älskare!

Jag är en ensamstående kvinna som nyss fyllt 51 och jag har varit ensamstående nåt år nu. Det jag söker här är en ung hemlig älskare som kan komma hem till mig och ha det skönt en-två gånger i veckan. Mitt liv har inte varit så spännande precis. Jag har levt med en man som inte haft aptit på sex sista 20 åren. Så jag är ganska utsvulten om man säger så!

Den unga man jag vill träffa är mellan 20-28 år och vi kan ses på helgerna. Men det kan funka mitt i veckan också om rätt man inte kan ses på helgen. Bor du en bit bort hade det varit trevligt att umgås en hel helg. Jag lovar en skön säng, i dubbel bemärkelse och god mat och dryck. Jag gillar att ta en drink och snacka om livet och när jag är lite smått berusad så släpper jag alla hämningar.

Mitt utseende är helt okej, har hållt min kropp i trim och är ganska fräsch. Mina krav, förutom att du är ung och vill träffa en ensamstående kvinna och att du har en stor aptit på sex. Det är väl rimliga krav?! Seriösa unga män, hör av er, jag sitter här hemma och väntar på dej!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

11 svar på ”Ensamstående kvinna, 51 år, söker ung älskare!”

  1. Hej man 27 helt seriös att få träffa dig och vända hela din värld till en extern bra upplevelse i alla dess former

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!