Ensamstående kvinna, 51 år, söker ung älskare!

jag är en kåt ensamstående kvinna Jag är en ensamstående kvinna som nyss fyllt 51 och jag har varit ensamstående nåt år nu. Det jag söker här är en ung hemlig älskare som kan komma hem till mig och ha det skönt en-två gånger i veckan. Förut har inte mitt liv varit så spännande precis. Jag har levt med en man som inte haft aptit på sex sista 15-20 åren. Så jag är ganska utsvulten om man säger så och jag har inte haft sex sen jag skilde mej. Det är synd och skam, men det är som det är, jag får skylla mej själv. Och nu ska jag ta igen allt jag missat!

Den unga man jag vill träffa är mellan 20-35 år och vi kan ses på helgerna. Men det kan funka mitt i veckan också om rätt man inte kan ses på helgen. Bor du en bit bort hade det varit trevligt att umgås en hel helg. Jag lovar en skön säng, i dubbel bemärkelse och god mat och dryck (om du vill). Jag gillar att ta en drink och snacka om livet och när jag är lite smått berusad så släpper jag alla hämningar.

Mitt utseende är helt okej, har hållt min kropp i trim och är ganska fräsch. Jag tycker om all sorts sex och i synnerhet med en ung kåt viril man som uppskattar en mogen kvinna. Mina krav, förutom att du är ung och vill träffa en ensamstående kvinna och att du har en stor aptit på sex. Jag tror att ni unga män kan knulla mycket och länge och blir hårda snabbt efter ni sputat. Det är väl rimliga krav?! Seriösa unga män, hör av er, jag sitter här hemma och väntar på dej! Vad väntar du på? Det blir inte bättre tider, så go for it!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR12 svar på ”Ensamstående kvinna, 51 år, söker ung älskare!”

  1. Hej man 27 helt seriös att få träffa dig och vända hela din värld till en extern bra upplevelse i alla dess former

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!