Feta kvinnor som mej har också ett hjärta och behöver kärlek!!!!

kåta feta kvinnor och jag är en av domHej alla snälla killar, hur är läget med er? Med mej är det rätt så ok! Varför har feta kvinnor så mycket svårare att hitta kärleken? Varför vill ingen man ha en som som mej, en tjockis?!?! Jag vet att jag inte ser bra ut, även om jag har ett sött ansikte. Utseendet är inte allt, det är bara en yta och är inte det som spelar roll, så säger ju alla. Men det är ju bara hyckleri, för det är ingen man som ens tittar två gånger på mej, ingen man som tar kontakt.

Jag är renlig, luktar gott och lever ett ordnat och bra liv, har bra jobb och är nöjd med mitt liv. Men jag är ensam. Har vänner, men det är mer än vänner jag behöver, jag behöver kärlek, värme och närhet. Att alltid vara femte hjulet är så tråkigt, så jag har slutat gå på fester hos mina vänner. Trist, men det är ännu tråkigare att vara ensam när alla andra har nån.

Finns det någon trevlig man här som vill ha en snäll och tjock kvinna? För mej handlar det inte om sex, inte till en början, utan om vänskap som sen kan bli något mera. Jag är 43år, tjock som sagt, men jag har ett gott hjärta och nära till skratt och humor gillar jag. Så känner du dej manad, hör av dej, jag vill träffas snart. Trevliga män, kom igen nu, gå inte bara på ytan, lär känna mej! Jag vet att det finns några få män som gillar feta kvinnor!!! Var kan man hitta er män som gillar tjockisar som mej? Kanske här på denna sköna sexblogg, jag hoppas iallafall! Jag längtar efter tvåsamhet!!!! Kram.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR11 svar på ”Feta kvinnor som mej har också ett hjärta och behöver kärlek!!!!”

 1. Jag gillar mulliga kvinnor för att det finns alltid lite extra att ta på
  Så om du vill så kan vi ta o ses i verkligheten och jag finns i Eskilstuna

  Svara
 2. Hallå där !
  Jag gillar bara mulliga kvinnor.
  Och stora bröst.
  Är 61 år och bara 162 cm kort.
  Ca: 68 kg.
  Gillar mycket sex och gos.
  Och söker ett förhållande , bor 8 mil norr om Örebro.
  Hoppas du vill flytta till mig , bor ensam i ett stort hus.

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!