Anonymsex du och jag?

Jag är nyfiken på anonymsex och jag som är det är en kåt tjej som är nyfiken på det. Vet egentligen inte vad anonymsex betyder, men för mej är det när man har sex med någon okänd. Någon man aldrig träffat förut och inte ens vet namnet på. Anonymt och bra, utan krav på att träffas igen, utan en massa snack. Bara sex, bra sex förhoppningsvis. Vet det är en chansning, vem som helst kan ju svara. Vad jag vill innan vi träffas är att se bilder på dej, några foto plus att vi snackar lite i videosamtal. Detta för att försäkra mej om att du är du, typ, inget mer än så.

Detta är något jag aldrig har gjort förut. Så det är extra spännande och jag hoppas jag inte har otur och får kontakt med någon kille som inte är seriös. Så snälla, driv inte med mej, vet det finns alla möjliga sorters människor på sexbloggar på nätet. Har lagt ut sexannonser tidigare, de flesta har faktiskt varit seriösa och schysta, men långt ifrån alla. Hur som helst, jag är en kåt tjej med skinn på näsan, så jag känner mej ganska säker, trots allt. Brukar kunna genomskåda oärliga människor! Jag vill inte träffas flera gånger, det är alltså anonymsex och engångsligg som gäller, är du på???

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

2 tankar på “Anonymsex du och jag?”

  1. Jag heter Adam, jag är 34 och bor i Härnösand. Jag ser snygg ut och har en sexig kropp. Jag har en stor penis och älskar att ha lång sex med mycket förspel. Om du är sexig för mig kommer jag att slicka alla detaljer i din kropp. Jag älskar att slicka din fitta och din anus tillsammans och använda mina fingrar. För mig, när jag har sex, är det mycket viktigt att glädja min partner. Jag väntar på ditt svar och jag lovar dig att du får det du letar efter

    Svara

Lämna en kommentar