Vill du ta naken foto på mej? Seriöst menat!!!

ta naken foto på mejHär finns en tjej som vill ha naken foto på mej själv. Det är svårt att ta nakenfoto på egen hand, visst det funkar, men det blir inte så bra. Därför undrar jag om det finns en kille här som vill hjälpa mej med det?

Till en början så träffas vi och tar en fika och snackar lite och sen ser vi om vi trivs i varandras sällskap. Som du säkert förstår så måste jag vara bekväm i ditt sällskap innan jag klär av mej inför dej. Så vi börjar med kläderna på sen får plagg för plagg falla. Ju mer kläder som faller, desto modigare blir jag. Sen handlar mycket om vår kemi om jag ska slappna av i ditt sällskap.

Det är min kamera som ska användas, du får inga bilder! Du behöver inte vara någon expert på att fotografera, min kamera är ganska lätt att sköta. Jag visar dej hur den funkar. Vi ska inte ha någon närkontakt överhuvudtaget, det måste du respektera.

Jag har inget intresse av att ha sex med någon jag inte har känslor för. Så några sexkontakter söker jag INTE!!! Naken bilderna ska jag ha för privat bruk och alltså inga bilder som ska ligga på nätet offentligt. Det skulle varit hur pinsamt som helst om bilderna hamnade på nätet, gud så pinsamt. Så det får inte ske.

Jag tycker inte att din ålder, utseende eller liknande har betydelse, men jag vill att du ska vara fräsch och ren och vi ska komma bra överens. Hör av dej så får vi se om det blir några naken foto tagna eller inte. Ha det fint! Hälsningar från mej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Vill du ta naken foto på mej? Seriöst menat!!!”

  1. Jag är riktigt vass på att fotografera. Så skulle väldigt gärna fotografera dig. Hör av dig med ett litet mejl så planerar vi in någon dag.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!