Äldre kvinna söker mogen gentleman för vänskap

Jag är en äldre kvinna som numer lever ensam sedan en tid tillbaka. Ensamheten börjar bli påtaglig trots att jag har en stor familj och även en del vänner. Efter att ha levt ett helt liv i tvåsamhet så är det svårt att vara ensam för mig. Livet mitt har alltid varit aktivt och det har ständigt varit någonting på gång och så är det inte längre.

En stor sorg för mig, därför söker jag här en mogen gentleman som vill bli min vän. En vän att ta en kopp kaffe med, en vän att promenera med, en vän att äta en god middag med. Du vet, sådant man gör när man är ett par. Att bli ett par är inte något jag förväntar mig, men jag skulle tro att det är möjligt att hitta en god vän av det manliga könet här. Om du tycker att åldern är viktig så kan jag berätta för dig att jag är 67år gammal. Med vänliga hälsningar från Lena.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

8 tankar på “Äldre kvinna söker mogen gentleman för vänskap”

 1. Hej Lena
  Är en aktiv man på 62 år saknar någon att göra saker tillsammans med som du själv nämner promenader och mycket annat som trevlig middag , resor
  Hör av dig om du tror det skulle passa
  Peter

  Svara
 2. Hei,
  Endelig en moden kvinne som våger å ta initiativet til en hverdag med nærhet og noen å dele opplevelser og tanker med. Ble veldig nysgjerrig på hvem som skjuler seg bak denne annonsen. Er selv en sporty lidenskapelig mann på 58, og liker at du er noen år eldre. Kvinner er jo som vin, de blir bare bedre med årene

  Svara
 3. Hej lena nej åldern är bara en siffra. .är själv 52 ren o fräsch bor ensam sen två år varit med en osamma kvinna sen jag va 19 år.saknar sex o närhet hör av dig.

  Svara

Lämna en kommentar