Singeltjej vill bara mysa med en go kille

jag är en söt singeltjejGöteborgs tjej här, singeltjej sen ett år tillbaka och det är gött att vara singel. Men vet du vad jag saknar? Jo, nån go kille att mysa med, bara kramas och bara ha det skönt med. OBS!! Jag menar inte sex!! Även om jag gillar sex görmycke! Men jag är inte en tjej som har olika killar hela tiden, det är inte jag lixom. Då är du en skön kille som håller med om det jag skriver, då vill jag att du hör av dej.

Det är lite klurigt, jag älskar att vara singel men jag vill INTE knulla runt. Samtidigt saknar jag närheten och kramarna. Visst behöver jag sex, men jag vill bara ha sex när det känns absolut rätt. Om det skulle kännas absolut rätt med dej också. Tja, då får vi väl se vad som händer, jag stänger inga dörrar. Det finns många snygga brudar som bara är ute efter sex, sådan är inte jag.

Helgmys hade varit nice, jag jobbar nämligen på veckodagarna och kan bara ses på helgen. Vi börja så här: Du bjuder ut mej på middag en fredag eller lördag kväll och vi lär känna varandra och ser om vi trivs i varandras sällskap. Gör vi inte det så skiljs vi åt där och då, no hard feelings. Var ärlig om du inte vill träffa mej igen, det kommer jag att vara. Jag vill inte vara på och det är bara slöseri med tiden om inte intresse finns. Men om vi trivs, då bestämmer vi när vi ska ses nästa gång. Den gången ses vi hemma hos mej eller hos dej och kanske fixar vi en god middag tillsammans. Eller har du något bättre förslag? Massor med mjuka kramar från mej, singeltjej med önsemål!!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR18 svar på ”Singeltjej vill bara mysa med en go kille”

  1. Tja är väldigt intresserad, gillar själv att mysas och ha det bra är en aktiv person som gillar att träna och äta gott. Fick nyss reda på att min tjej har blivit otrogen.

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!