Sex på hotell med en okänd man, jag blir så kåt av tanken!

Nu ska jag våga, jag ska ha sex på hotell med en helt okänd man. Är det du? Jag vill bara göra nåt helt annorlunda, något jag aldrig gjort tidigare. Jag har inte ens tänkt tanken utan mest tyckt det var slampor som gör sånt här, jag vill vara en slampa nu.

Kom igen killar, jag har försökt hitta killar för sex tidigare, men det är mycket snack och ingen verkstad. De jag har haft kontakt har inte vågat när det väl var dags att träffas. Så snälla, ta inte min tid om du inte verkligen vill och vågar träffas IRL. Det är ok för mej om du är gift/sambo.

Mitt namn är Lina och jag finns i mellansverige men kan resa en bit om det skulle behövas. Men första gången kommer du till min stad och vi bokar hotellrum och delar så klart på kostnaden. Jag tänker vi tar en fika, känns det som det pirrar i kroppen när vi ses, då går vi till hotellrummet och knullar. När vi är klara, flera timmar senare, så tar vi en dusch och klär på oss och skiljs åt. Snuskigt skönt, bara tanken på att ha sex på hotell, får det att rinna till mellan benen på mej!

Kom igen, vad väntar du på, jag är våt och kåt och det är bara du som fattas nu!!!!!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

6 svar på ”Sex på hotell med en okänd man, jag blir så kåt av tanken!”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!