Bilder på fittor

blider på fittor och en kåt tjejMånga tycker att bilder på fittor är meningslösa, men det gör inte jag hehe. Är en kåt tjej som älskar att visa upp min fitta, jag går alltid utan trosor. Det är så härligt, jag försöker att ha kjol eller klänning, då blir det extra härligt om man säger så. Jag vet inte varför men jag älskar att sära på benen så att folk i min närhet kan ana min fitta.

Måste säga att jag får mycket uppskattade blickar varje gång någon man ser det. En gång kom en helt okänd man fram till mej och började prata, jag såg att han hade ett rejält stånd, han såg ju min fitta. Så kanske inte så konstigt att han blev kåt hehe. Han var väldigt trevlig och vi snackade en stund. Det slutade med att vi hamnade på ett hotellrum och hade sex i flera timmar. Behöver jag säga att det var rejält upphetsande och skönt?!

Söker busig kille för mycket bus inomhus och utomhus

Att visa upp sej naken har jag alltid tyckt om, det är läckert på något sätt och inte minst upphetsande. Sommar och vår så går jag alltid på naken bad, så fort jag får möjligheten. Nu handlar nakenhet inte bara om att bli kåt och knulla, utan det är en oerhörd frihetskänsla också. Men att bara se bilder på fittor är ganska meningslöst, det ska vara live, annars kan det vara.

Nu är jag på jakt efter en kille som är som jag, lite busig och frisinnad. En kille som vill ses regelbundet och ha sex både hemma i sängen och ute på stan eller i naturen. Gärna lite rollspel och sådant också, det är läckert. Tänker att vi kan börja med rollspel på vår första träff, vad säger du om det? Jag är singel, strax över 30 och du är i ungefär samma ålder och singel! Kram från busiga kåta tjejen!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR4 svar på ”Bilder på fittor”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!