Jag är en kåt slampa

jag är en kåt slampaJag är en kåt slampa och söker här och nu efter en dominant kille som kan sätta mej på plats. Nu är det så att jag är kräsen och träffar inte vem som helst och jag är inte heller desperat! Har precis blivit singel efter ett mycket dåligt förhållande, men till sist lyckades jag ta mej därifrån. Så nu ska jag leva livet och njuta så mycket jag bara kan. Nu är det så att det är i sängen som jag är som en kåt slampa, en olydig sådan. Du får göra vad du vill med mej, så länge du förstår när jag säger nej. I övrigt, alltså utanför sovrummet, då ska du respektera mej för den tjej som jag är, förstått?!

Som du nog förstår så får vi börja med att lära känna varandra först. Och ha ”vanlig” sex till en början, för när man ska köra rollspel så måste man kunna lita på varandra. Så därför måste vi först lära känna varandra någorlunda iallafall. Om jag är trygg i ditt sällskap så kan jag slappna av på ett helt annat sätt och njuta fullt ut. Det är nog samma för dej, för om du vill så kan jag dominera dej, men vi får se. Hur och vad det blir mellan oss är svårt att sia om men önska kan man, men i slutändan är det kemin som bestämmer.

Du är en kille som vill och vågar träffas irl, utan allt för mycket snack på nätet innan. Vi kan omöjligt lära känna varandra på nätet, det måste vi göra i verkligheten. Du är singel och du är kanske 25 år och uppåt, jag är 24, snygg, sexig och singel. Helst ska du bli min knullkompis, men vi får se! Kyssen till dej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR



3 svar på ”Jag är en kåt slampa”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!