38 årig gift tjej söker träffar i hela landet

gift tjej söker knullkompisHejsan, jag är en 38-årig gift tjej som söker par och tjejer för sköna, givande träffar på två eller tre. Om ett par svarar ska hon vara bi, det är ett krav, jag måste få leva ut mina lustar fullt ut. Om du är tjej och har berörings skräck med en annan tjej så lär det inte funka. Jag har visserligen bara haft sex med en annan kvinna en gång förut. Men det var det bästa, nåja nästan, som jag varit med om. En kvinna vet hur en annan kvinna vill ha det på ett annat sätt än vad männen kan. Med det sagt, jag älskar män och har riktigt bra sex med maken när han väl vill ha sex.

Kan även tänka mej att träffa en ensam kille på ett villkor. Att du har minst 23 cm lång kuk och du får gärna vara färgad. Även gifta män kan svara, jag är inte svartsjuk ;-). För er som har något emot oss som är otrogna, ni får gärna tycka det men behåll det för er själva. Alla ha sina skäl och orsaker till ens handlande. Och till syvende och sist är det ens eget liv och ingen annan bestämmer över det. Så alla ni som är intresserade av min sexannons och att träffa mej, svara snabbt.

Maken ger mej inte så mycket sex jag vill ha och så väl behöver, därav ”måste” jag vara otrogen! 100% diskreta sexträffar, men det fattar du nog! Du/ni är från 30 år och uppåt, tror det funkar bäst, är du yngre är du inte mogen för detta. Även om unga kåta män är läckert. Så, vi får se, skriv en rad så får vi börja där. Svar från hela landet! Kram från gift tjej!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR5 svar på ”38 årig gift tjej söker träffar i hela landet”

  1. Hej! Jag är en skön kille på bästa ålder 42 år gammal med ganska lagom erfarenhet som saknar och älskar kramar och myser med en vacker tjej som du. Därför vill jag gärna träffa dig för sköna stunder och behandlingar som vi behöver båda. Jag giller mycket slick med små lätt bitter på vårtorna och läpparna med skön analt. Hör av dig om du har intresserad hälsningen. Sam

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!