KK par

kk par söker extra deltagare i sängenVi är ett kk par som söker en trekant med en man eller kvinna. Vi är båda bi, men respekterar ifall du inte är det. Det vi vill göra är att utöka vårt sexliv med en trekant, helst ska vi ha sex med varandra, alla i en mix. Vi är 28 och 32 år, ser hyffsat bra ut, har varit knullkompisar i ett år nu och är redo att utöka med en person till. Helst vill vi ha återkommande sexträffar, typ regelbundet. Om vi kan umgås som vänner också så är det ett plus. Då blir allt mer naturligt och vi har sex när det passar, blir en avslappnad och skön relation.

Det vi tycker är bra med att vara ett kk par är att vi inte blandar in känslor. Därmed blir det helt utan krav och vi båda känner att vi då kan släppa alla hämningar på ett härligt sätt. Du är som sagt en man eller kvinna, könet är inte viktigt för oss, utan njutningen vi ska ha tillsammans. Renlighet är viktigt och även att du också är någorlunda vältränad. Vi tror att du är i vår ålder eller äldre, vi har svårt att tro att yngre är seriösa som vi önskar i detta.

Är du rakad helt eller delvis är det ett plus, vi är själva båda helrakade och gillar det. Sommar och vår och när vädret tillåter det så älskar vi att vara ute i naturen. Dock utan en massa åskådare, det är inte riktigt vår grej, sex är för oss privat och inte något vi delar med kreti och pleti. Vi söker en varaktig kk relation och inga engångsligg. Om du är seriös i detta och har det vi kräver så hör av dej! Kram från oss!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!