Skön hotellnatt

ung kåt tjej vill ha en hotellnatt med en äldre manHallå! Ung snygg tjej här, 24 år och singel och jag vill ha en skön hotellnatt med en skön man. Du får gärna vara äldre och över 40 år, det hade varit spännande. Men även om du är äldre så ska du vara snygg och fräsch, inga sunkiga gubbar tack!!! Det är så här, jag har länge fantisert om en äldre man, jag ser framför mej din mogna kropp och en ådrig gubbkuk som är stenhård. Jag vet att ni äldre killar går igång på oss yngre tjejer men det är nog inte helt lätt för er att ragga på oss. Men nu finns jag här och vill träffas irl, jag vill bara ha sex med dej, inget annat. Så jag borde få måååånga svar! Men det återstår att se, jag är iaf seriös i detta, är du det också?

Vet du vad jag vill att vi gör när vi ses, jo, först äter vi en god middag tillsammans. Sen om vi båda vill, för det är ju inte stensäkert att vi vill göra något mer än så. Det vet vi först när vi träffats och snackat lite. Men om vi båda vill, då fortsätter vi antingen till någon pub eller så går vi direkt till hotellrummet. Kemin och hur upphetsade är det som helt avgör, om ja säger nej eller om du gör det. Då får den andra bara acceptera det, inga konstigheter med det, man kan inte tända på allt som rör sej ju.

Vi tar en dusch, det första vi gör, vi kan ta en dusch tillsammans innan vår sköna hotellnatt börjar. Det är ju en bra början på sexet, lr hur?! Jag är ung och jag är kåt, har toppiga fina bröst, gillar du dom? Jag hoppas det, hör av dej, jag vill träffas snart!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄRLämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!