Jag gillar hårda tag och söker en likasinnad kåt kille!

Hårda tag, en dask på rumpan, håll mej hårt så jag inte kommer loss när du knullar mej. Bind mej, sätt ögonbindel på mej, var brutal men ändå mjuk och du har mej som i en liten ask. Har inte provat detta mer än en gång och killen var riktigt hårdhänt. Tyvärr sågs vi bara en gång och sedan dess har jag inte träffat en hårdhänt kille.

Så jag gör ett försök här och hoppas på tur, någon kille borde finnas här, som precis som jag, gillar hårda tag. För att vi ska få bästa känslan och njutningen så vill jag att vi träffas några gånger utan att ha sex. Så vi lär känna varandra och bygger upp det förtroende vi måste ha för att kunna njuta hämningslöst.

Din ålder är inte så viktig, men du är minst 25 och max 50 år och är du närmare 50 måste du vara ungdomlig och fräsch. Själv är jag 32 och singeltjej, du behöver inte vara singel, vi ska inte bli ett par nämligen. Vad säger du om att vi ses på stan och tar en lunch och snackar lite? Isåfall så hör av dej asp så vi kan ses! Puss Mia <3.

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

4 tankar på “Jag gillar hårda tag och söker en likasinnad kåt kille!”

  1. Den sexiga rumpan skulle jag vilja smiska medan jag trycker på ordentligt bakifrån. Fan vilken bånge jag fick när jag läste om dig!!!
    Precis fyllt 50 inte haft sex på över ett år, ny lägenhet pga av just det. Vill du ha bilder så säg till, vill inte skicka nakenbilder till någon som är oförberedd . Jag gillar att låsa benen med mina ben och maximera svankningen medan jag går på bakifrån. Är en jävla snäll och ofarlig kille till vardags omtyckt på jobbet och fartböter med indraget körkort som följd x2 som värsta boja. Hoppas på att få träffa dig på stan var det nu är? . Fan det här blev ju värsta novellen typ men bor du inom 100 km från mitten av sverige så kommer jag!!!

    Svara

Lämna en kommentar