Mörk kvinna

sexig mörk kvinnaHej, jag är en snygg mörk kvinna som söker en svensk man att träffas med. Jag tycker mycket om svenska män, ni är inte som de män jag brukar dejta med, de från mitt landet. Min plan är att bli en riktig svenska, fast jag är mycket mörk, men jag tycker om Sverige jättemyket. Nu jag jobbar mycket och jag mycket glad för mitt jobbet. Jag har haft myket tur och hittar bostad och betalar hyran, mat och räkningar själv, ingen kommunen hjälper mig med detta. Är stolt över mig själv, det var mycket svårt men jag kunde fixa själv, jag är så glad.

Vill inte bo med familja, de har en religion som jag inte tycka om, vill inte säga vilken. Men om dom sett mig här och läste vad jag skriva här, de hade gjort mig mycket illa. Nu vill jag bort från detta och vill leva som svenska med en svenska man. Långt bort från Borlänge, snälla, jag kan inte bor kvar där längre. Men svårt att hitta jobba men jag har pengar sparat så jag kan leva en tid utan jobba.

Är du en snäll svenska man som vill dejta med mig? Jag är en snäll kvinna och vill ta hand om min man och jag göra det bra. Min svenska är bra tycker jag, men du får lära mig bäst svenska. Okej? Män jag tycker om har blå ögonen och är snälla, du får bara ha en kvinna, snälla! Jag måste nog vara tydlig att jag inte söka man som försörja mig, jag försörja mig själv. Vi kan träffas på stan och dricka en kaffe kopp och prata? Kan vi träffas inte i Borlänge, min familja får inte se oss, jätteviktigt! Många kramar mörk kvinna, puss.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR3 svar på ”Mörk kvinna”

  1. Hej påre! Skicka ett mall så kan vi pratas vid ;)lite bor i Sundsvall jag vore trevligt träffas nått framöver du kan ju komma hit nån helg kan vi gå ut äta på stan ha en mysig dejt 😉
    Kram påre

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!