Sexdejta dagtid

kåt gift kvinna vill sexdejta dagtidHejsan, här finns en gift kvinna som vill sexdejta dagtid med andra upptagna män. Då jag får för lite av erotik och sex hemma så måste jag söka mej utanför äktenskapet för att vara sexuellt tillfredsställd. Du är en man som är i samma sits som jag och som vill ha skön sex på hotell eller liknande. Vart vi ses får vi klura ut, det är ju svårt att vara hemma hos varandra. Jag kan endast komma ifrån på dagtid, därav att jag vill sexdejta dagtid. Möjligen kan jag ses någon helg också. Men det får bli när tillfället finns, men vi löser allt sådant när vi fått kontakt, det är bara detaljer. Det finns lösningar på allt, endast fantasin sätter gränserna.

När det kommer till sexbiten, så gillar jag att du som man tar initiativet och att du är aningen dominant. Du bestämmer helt enkelt, iallafall för det mesta. När jag bestämmer så blir det långa förspel med mycket slick och sug, 69:an är en favorit. Det är viktigt att vi båda är rena och fräscha när vi ses, det är för mej A och O! Så om vi ses på hotell kan vi ta en dusch tillsammans innan vi börjar njuta av varandra. Det är erotiskt laddat att duscha tillsammans också, första gången lär vi nog börja knulla i duschen, läckert.

Jag är en mogen kvinna i mina bästa år och en gift kvinna. Mitt äktenskap är bra förutom sexbiten och jag kommer inte att skilja mej, jag söker bara en hemlig älskare och sex utan krav. Utseendemässigt är jag en stilig kvinna. Du är en man som är i god kondition och inte överviktig, utan du är relativt vältränad, det är väl inte för mycket begärt?!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Sexdejta dagtid”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!