Kan alla tjejer få fontänorgasm? Jag har alltid drömt om det!

kåt tjej vill få fontänorgasmJag vill få en fontänorgasm, jag har aldrig haft det men det är kanske inte alla tjejer som kan få det? Det är vad jag hört iallafall. Eller är det så att man måste göra på något speciellt sätt för att lyckas? Vet du med dej att du är en kille som vet att du kan ge mej det jag vill ha? Nu tror jag det är väldans svårt att få fontänorgasm. Och än svårare att garantera att du kan ge mej det. Men jag måste börja nånstans. Hade varit häftigt att se fittan spruta! Här kanske finns killen som kan lyckas?! Men även om det inte lyckas så kommer vi att ha skönt ändå, det är jag säker på.

Jag skrev att du kanske är en tjej, ja, så är det, jag är bisexuell och träffar lika gärna en tjej. Även om det främst är killar jag söker så vill jag inte stänga ute sexiga kåta tjejer. Kan också tänka mej ett par. Som du nog förstår så har jag ett öppet sinne för sex och jag trivs bra med det. Har inte ångrat nåt i mitt liv så här långt och jag fortsätter leva mitt liv som jag vill.

Jag är en kåt tjej på 24 bast som behöver mycket sex med en kåt kille, en kille som är uthållig. Är det du? Vi snackar först i videosamtal, för jag träffar inte vem som helst, även om jag är kåt så är jag inte desperat. Dessutom vill jag få bekräftat att du är den som du utger dej för att vara. Tills rätt kille dyker upp, alltså du som är seriös och trevlig 20-35 år och har det jag kräver. Så fortsätter jag tillfredsställa mej själv. Jag har testat sexannonser förr, det har faktiskt funkat helt okej.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR1 svar på ”Kan alla tjejer få fontänorgasm? Jag har alltid drömt om det!”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!