Kom och slicka min fitta och ge mej en orgasm!

kåt tjej vill att du ska slicka min fittaJag vill att en man kommer hem till mej och ska slicka min fitta och gå när jag fått min orgasm. Det är kanske lite sjukt, men det är så jag vill ha det. Och nu letar jag efter män som älskar att slicka fitta. Du får inget i gengäld, jag kommer inte att tafsa på dej eller göra något annat med dej. Men du får gärna runka samtidigt, det är helt okej. Och faktiskt lite upphetsande för mej att se, men ju mer du runkar, ju fortare kommer jag. Men sen kanske jag kan komma flera gånger om du är riktigt duktig på att slicka min fitta.

Du kommer helt enkelt hem till mej, slickar min fitta och sen går du, enkelt eller hur! Därför spelar det ingen roll hur gammal du är, det enda kravet jag har på dej är att du är expert på att slicka fitta och är fräsch. Och expert är man när man älskar att göra det man gör, då gör man det helt jäkla perfekt.

Är du duktig och ger mej flera orgasmer så är du välkommen fler gånger. Men återigen, det blir inte mer än så, vi ska inte knulla. Jag ska inte runka din kuk, jag ska inte suga din kuk. Du gör vad du ska sen går du. Min fitta är inte rakad, men föredrar du en rakad fitta så säg till, så rakar jag mej! Ibland är jag rakad, ibland inte så för mej spelar det ingen roll. Men jag gissar att de flesta kåta killar gillar att slicka en rakad fitta och slippa få hår i munnen. Vet också att många män föredrar en hårig fitta. Vad gillar du? Förresten, helt ok om du har en fru hemma, jag bryr mej inte om det!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR14 svar på ”Kom och slicka min fitta och ge mej en orgasm!”

 1. Jag skickar gärna din fitta. Är bra på det och älskar det. 30 års åldern, vältränad och ser bra ut, hör av dig om det låter intressant.

  Svara
 2. Detta är precis vad jag söker me.
  Jag Älskar att se en kvinna njuta.
  Du har utformat annonsen precis som jag skulle skriva den. Det är säkerligen svårt för många att hålla sig till att bara slicka fitta. Eller att få fittan slickad.
  Återkom gärna med ett svar. Så ska jag sätta ett leende på dig.

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!