Kom och slicka min fitta och ge mej en orgasm!

Jag vill att en man kommer hem till mej, slicka min fitta och gå när jag fått min orgasm. Det är kanske lite sjukt, men det är så jag vill ha det. Och nu letar jag efter män som älskar att slicka fitta. Du får inget i gengäld, jag kommer inte att tafsa på dej eller göra något annat med dej.

Du kommer helt enkelt hem till mej, slickar min fitta och sen går du, enkelt eller hur! Därför spelar det ingen roll hur du ser ut, hur gammal du är, det enda kravet jag har på dej är att du är expert på att slicka fitta. Och expert är man när man älskar att göra det man gör, då gör man det helt jäkla perfekt.

Är du duktig och ger mej flera orgasmer så är du välkommen fler gånger. Men återigen, det blir inte mer än så, vi ska inte knulla. Jag ska inte runka din kuk, jag ska inte suga din kuk. Du gör vad du ska sen går du. Min fitta är inte rakad, men föredrar du en rakad fitta så säg till, så rakar jag mej! Hälsningar Marianne!

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

10 svar på ”Kom och slicka min fitta och ge mej en orgasm!”

 1. Jag skickar gärna din fitta. Är bra på det och älskar det. 30 års åldern, vältränad och ser bra ut, hör av dig om det låter intressant.

  Svara
 2. Detta är precis vad jag söker me.
  Jag Älskar att se en kvinna njuta.
  Du har utformat annonsen precis som jag skulle skriva den. Det är säkerligen svårt för många att hålla sig till att bara slicka fitta. Eller att få fittan slickad.
  Återkom gärna med ett svar. Så ska jag sätta ett leende på dig.

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!