Jag vill ha sex i naturen med en oblyg och spontan man

ska vi ha sex i naturenSex i naturen, gissa om det är det jag fantiserar om varje gång jag pullar fitta och det är ofta. Jag går igång på det så det är nästan på gränsen till sjukt hahaha. När jag har varit ute i naturen så har jag haft fika med mej, när vädret tillåter det så har jag solat naken. Det är en sjukt härlig känsla, jag känner mej så fri och varje gång har det slutat med en skön akt på egen hand. Jag ligger på rygg på min filt, jag är helt naken, särar på benen och smeker min fitta och mina sköna bröst. Det är en sådan frihetskänsla som inte går att beskriva.

Jag träffar inte vem som helst, det måste vara rätt man som jag funkar med, kemin är alltså väldigt viktig, viktigare än allt annat. Du måste vara spontan, det är jag och jag har inte förstånd att vara blyg heller. Det kan bli lite konstigt ibland, för alla uppskattar inte en sådan kvinna. Men sådan är jag, det får du ta.

En sak vill jag göra klart redan nu. Jag är inte ett dugg intresserad av att ha sex i naturen med åskådare, absolut INTE. Så nakenbad är inte aktuellt mer än för att sola och bada! Sånt får andra syssla med. Du och jag kör långt ut i skogen där det aldrig är andra människor. Jag vet flera fina ställen där jag alltid varit helt ensam. Jag vet, för jag är uppväxt i området, så jag kan det ganska bra. Män som är fria och singlar, spontana, snälla, busiga och seriösa kan höra av sej, 25-55 år! Sorry för bilden, men var tvungen att maskera omgivningen för min anonymitet.


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR12 svar på ”Jag vill ha sex i naturen med en oblyg och spontan man”

 1. Hej
  Jag är 34 år

  Vart bor du? Jag bor i Härnösand och vill gärna träffa dig och sex varje dag för lång tid, du ska bli slickad på hela din kropp för lång tid,
  vi kan prova olika saker, jag lovar dig du ska ha orgasm varje gång vi ha sex.
  Har en stor kuk och den alltid står och en sexig kropp.
  Hör av dig 😉

  Svara
 2. Hej ! Trodde inte det fanns någon som uppskattar onani på en handduk ute på någon varm klippa lika mycket som jag. Det enda som saknas är någon som kommer precis när man håller på som bäst med att tillfredsställa sig själv och som ställer sig en bit ifrån och slickar sig om munnen samtidigt som handen glider in innanför trosorna. Din beskrivning är helt underbar. Kan jag få se på när du smeker dig och sen få ta över där du slutade ?! Längtar redan ! Puss

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!