Jag vågar nu!!! Söker man som gillar facesitting!!! Det är ett krav!!!

Enbart sex, facesitting och prova på nya spännande saker i sängen! Det är precis det jag söker nu! Killar mellan 25-35 kan höra av sej och du måste vara fräsch och ditt utseende måste tilltala mej. Enbart sexträffar, inget annat, har inte tid att engagera mej i något annat just nu! Jag har alltid varit ganska hämmad och inte vågat göra annorlunda saker men nu har jag tagit mod till mej. Bara det att skriva denna sexannonsen och söka någon är ett stort steg.

Nu hör det till saken att jag inte vill träffa en massa killar, för mej räcker en kille! Helst ska vi träffas ganska regelbundet och njuta och utforska tillsammans. Min sexlust är ganska hög och det måste vara samma för dej, annars lär det inte funka. Jag ser helt okej ut, är väl ingen snygging men jag duger nog! Gillar du en tjej som är lagom i det mesta så kanske vi kan synka. Vi tar en fika på stan och kollar läget och ser vad som händer, är du på??

BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR

7 svar på ”Jag vågar nu!!! Söker man som gillar facesitting!!! Det är ett krav!!!”

  1. Heej jag är 30 år gammal hel svensk bor i Göteborg. Jag älskar facesitting det är det bästa ja vet . Och jag vill också pröva på nya saker om allt känns bra .

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig gratis och börja sexchatta nu!