Jag vågar nu!!! Söker man som gillar facesitting!!! Det är ett krav!!!

jag är en kåt tjej som älskar facesittingHej alla kåta killar! Jag är en kåt kvinna som söker enbart sex, facesitting och prova på nya spännande saker i sängen! Det är precis det jag söker nu! Killar mellan 25-35 kan höra av sej och du måste vara fräsch och ditt utseende måste tilltala mej. Enbart sexträffar, inget annat, har inte tid att engagera mej i något annat just nu! Jag har alltid varit ganska hämmad och inte vågat göra annorlunda saker men nu har jag tagit mod till mej. Bara det att skriva denna sexannonsen och söka någon är ett stort steg. Så jag hoppas att någon finner mej intressant och skriver till mej!

Nu hör det till saken att jag inte vill träffa en massa killar, för mej räcker en kille! Att knulla runt får slamporna syssla med, det gör inte jag. Helt ok att andra gör det men det är inte min grej alls. Helst ska vi träffas ganska regelbundet och njuta och utforska tillsammans. Min sexlust är ganska hög och det måste vara samma för dej, annars lär det inte funka. Just facesitting är min favorit, likaså bakifrån (inte analen då), vilka är dina favoriter i sängen?

Jag ser helt okej ut, är väl ingen snygging men jag duger nog! Gillar du en tjej som är lagom i det mesta så kanske vi kan synka. Du är en helt vanlig kille som är snäll, trevlig, omtänksam, gärna snygg och om du är välutrustad är det ett plus men inget krav. Egentligen är det dumt att rada upp en massa krav. I slutändan är det ändå kemin mellan oss som avgör om det blir nåt eller inte. Vi tar en fika på stan och kollar läget och ser vad som händer, är du på?? Jag väntar troget på ditt var, puss & kram!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR8 svar på ”Jag vågar nu!!! Söker man som gillar facesitting!!! Det är ett krav!!!”

  1. Heej jag är 30 år gammal hel svensk bor i Göteborg. Jag älskar facesitting det är det bästa ja vet . Och jag vill också pröva på nya saker om allt känns bra .

    Svara

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!