Jag vill ge dej en avsugning, jag älskar att suga kuk, thats it!

kåt tjej vill ge dej en avsugningJag går igång på att ge okända män en avsugning. Det låter kanske lite konstig och du tror säkert inte på det, men det är faktiskt sant. Tro vad du vill, vågar du tro på mej så lovar jag att du har mycket att vinna (njuta). Ibland måste man chansa för att vinna, så enkelt är det. Jag chansar också,  man vet aldrig vem som svarar, kan ju vara ett wecko. Men jag lever bara en gång och då ska jag leva livet så jag slipper ångra det när jag blir gammal och sitter i gungstolen! Livet ska vara roligt, du håller nog med!

Män, jag har lite krav på er, renlighet är A och O, du ska vara nyduschad när vi ska träffas. Likaså ska du vara helrakad, jag gillar nämligen inte hår i maten. Det är inte tänkt att du ska röra mej överhuvudtaget, jag ska bara ge dej en avsugning. Jag kommer att pulla min fitta samtidigt och jag kommer direkt när jag känner din sperma pulsera ur din hårda kåta kuk. Det är så jäkla upphetsande och jag brukar svälja också, men inte alltid. OM, jag säger OM någon attraktiv man svarar så är det möjligt du kan få taffsa lite på mej, men vi får se.

Jag tänker så här, du kommer och hämtar mej i din bil sen kör vi till något ställe där det inte finns andra människor. Om vädret tillåter det så suger jag av dej utomhus någonstans. Annars gör vi det i bilen, så det är bra om du har en ganska rymlig bil. Om vi ses på sommaren så kan vi träffas utomhus någonstans i närheten av där jag bor (Stockholmstrakten). Du är max 50 år och om du är äldre så måste du vara fräsch!


BLI MEDLEM GRATIS OCH SVARA PÅ ANNONSEN - KLICKA HÄR10 svar på ”Jag vill ge dej en avsugning, jag älskar att suga kuk, thats it!”

Lämna en kommentar

Vill du hitta en sexig dejt snabbt och lätt? Registrera dej Gratis Idag! Varför vänta??
Sugen på att sexchatta live? Registrera dig Gratis och börja sexchatta nu!